Gestapo-politi i Norge, men ikke i Spania

Som kjent er riksavisens redaktør og politiker førstekandidat for Alliansen i Møre og Romsdal Jarle Johansen anmeldt for hatytringer av askeNAZI makthavernes godt betalte brunskjorter i Antirasistisk Senter (ARS), opplært og trent i hat og ringeakt av kristne av den jødiske ekspert på slikt som er sannsynligvis Mossad og forstander for det Mosaiske Trossamfunn i Oslo; Ervin Kohn.

Jeg mener vi er i den ‘Perfekte Stormen’ nå, som Trump kalte det. Alltså at vi er i dommedagstiden. Alt korrupt og urettvist skal avsløres (Luk. 8:17). Gud vil sende dem «delusions» slik at de tror løgnene, slik at de «kan bli dømt de som ikke har sitt behag i sannheten, og elsker uretten«. – 2 Thessalonians 2:12. Jeg ser klare tegn på at det rakner for alle de som har ting å skjule nå. Til flere vi kan tjene som Guds Aktorat ovenfor til bedre, lokke dem ut av rottehullene sine, hvor de har misbrukt makt i årekker. De skal bli avslørt i vår tid.

Se nedenfor hvordan politiet i Spania er ute i gatene på folkets side, ikke på korrupte politikere som er kjøpt og betalt av Ervin Kohn, Bill Gates og Klaus Schwab sin side, og deres jødiske utopia om deres antikristne Verdensrike.

Jeg gikk igår ut med følgende råd om å be og være klar, til mine lesere;

Som alltid vil de kontrollere begge sider av konflikten. Planen deres er at etter Tredje Verdenskrig, skal folk trygle dem om fred, om brød og sivilisasjon. Selvfølgelig skal dere få det, vi skal gi dere Verdensregjering, sier de. Det vil gi dere fred for all evighet. OK, siere det trette folket. Resignerer. Friheten borte. Det samme argument brukt om EU etter Andre Verdenskrig. Løgnere og bedragere. KUN Kristus kan skape fred i verden. Ikke disse menneskene. De har det ikke i seg. De har tatt på seg Kristus sin rolle, de har kuppet hans himmelske trone.
Vil du har Jødene eller Jesus som Messias ?

ARS og deres leder jødiske Ervin Kohn vil ved skremsler som politianmeldelse skape frykt og skremme og true meg fra å bidra i det offentlige ordskiftet som politiker. Disse mottar 6 million årlig fra myndighetene for å stanse vaksinekritiske og andre stemmer som myndighetene ikke liker. Slik at deres ukristne satanisme og politiske Nazisme skal ha ha monopol på ordskiftet i Norge. Hvis vi hadde et skikkelig politi i Norge, og OM vi hadde demokrati ennå, så skulle de beskytte MEG som politiker:

Jeg anser anmeldelse for å være gjort i det henseende, skremme meg fra å delta i demokratiet. «Dette kan utgjøre en trussel mot ytringsfriheten og demokratiet ved at flere vegrer seg fra å delta i den offentlige debatt, eller i demokratiske prosesser.». https://www.hatogtrusler.no/

Den mannen hater kristne, og han har en egen link inn til myndighetene, en rød telefon til Statsministeren fordi smådjevelen innbiller dem sannsynligvis ved sympati at hans besteforeldre el.l. var HoloCashet en gang. Den nye Verdensreligion som skal erstatte Jesus Kristus som verdens sonoffer. De mener de er verdens messiaser, mens sannheten er motsatt, kristne er utsatt for DERES ondskap, 66 million holocaustet de i Bolsjevik-Russland fra 1917:

Å være påtatt snill og ‘tolerant’ har ingenting med kristendommen å gjøre.. ei heller hjelper det å heile religionen til venstre..

Politiet gjør alt han og de andre jødene ved makten i Norge sier. Mange er sinte på meg og de andre forfattere på vår site, som avslører de som står bak. Alle andre kanaler og massemedia er strengt sensurert.

I Sittard, Holland er nå folk ute i gatene vaksinerte og uvaksinerte felles front mot de korrupte, som skal bruke Covid-bedraget til å skape splitt og hersk, mellom vaksinerte og uvaksinerte. Covid er vår tids Reichtags-brann, når Nazistene tok makten i Tyskland.

.

Kansellerer hattale avhør

Jeg har på grunn av kunnskapen om dette og på bakgrunn av juridisk råd kansellert å bli avhørt av Gestapo-vaksine-politiet til askeNAZI’ene…. Vi må alle forstå at når det kommer til å gjøre det beste for meg, eller for deres sjefer makthaverne, om makthaverne er aldri så mye nazistiske og fascistiske, så velger Politiet og stå til tjeneste for de ondskapsfulle satanistene Klaus Schwab, Bill Gates og Jens Stoltenberg, fremfor lille kristne meg.

Politifolk er de lettest korrumperbare i verden, fordi de er trent til å følge ordre fra overordnede, ikke til å tenke selv. Derfor får vi så mye justismord i Norge, hvor de selvfølgelig skal i prinsippet etterforske hva som kan frikjenne en, det er del av deres jobb, men det klarer de ikke. Ta bare Baneheia-saken, som er het potet om dagene; De vil bare fiske etter og finne de ting som taler FOR din skyld, og overse de ting som kan frikjenne noen, fordi de arbeider for makthaverne, ikke for deg og meg. Rettferdighet er ikke viktig for dem, bare å få noen dømt for statistikken sin, som viser hvor «flink» de har vært.

13.01.2022

I Spania er ting annerledes, dette er fra 12.01.22 i Valencia. «Spanias (Valencia) politi mot helseapartheid: «Vi er med folket, ikke med korrupte politikere. Vi er i kontakt med Portugal, Italia, Frankrike, Østerrike, Sveits, Sverige, Tyskland og Nederland for å forene alt politiet i Europa . Nok av helsepasset!«:

.

Fantastiske politfolk som er på vanlige folk sin side, og ikke tjener korrupte og ondskapsfulle politikere som kjører en ondskapsfull agenda. Jeg husker 25 år siden når jeg sist omtalte politiet, overskriften i Sunnmørsposten var «Politiet skyter spurv med kanoner«. Gjett om jeg fikk et helvete etter det. Dagens politimester husker det kanskje. Hatefullt var bare fornavnet. Mot meg altså, av en samlet tropp.

Hva er min forbrytelse?

Å advare folk om hva som kommer, slik at de kan forberede seg.

I denne artikkel påviste vi at Bertram Gross i sin bok ‘Friendly Fascism’, profeterte at det skulle bli et slikt scanario samrøre mellom myndigheter og gigantbedrifter ala jødiske Klaus Schwab sine visjoner i bøkene hans:

I denne artikkel påviser vi hvordan de skal gjøre det, Resette vår økonomi ved å først kollapse den:

I denne artikkel blant annet hvordan jødiske Jens Stoltenberg indikerer Tredje Verdenskrig er under oppseiling, oppildner til konflikt med Russland i forhold som ikke vi nordmenn har noen som helst interesse av. Ukraina har jødiske makthavere, hva de gjør får være opp til dem, vi ikke trenger å bry oss om:

I denne artikkel avslører vi hvordan jødene i Norge bygger seg tilfluktsrom under jorden, så mens bombene faller oss nordmenn i hodet skal altså landets askeNazi jøder vandre inn i tilfluktsrommene sine og kose seg der med snitter og champagne:

I denne artikkel påviser vi hvordan edomitt jødene har hatt som utopi siden lenge før Jesus sin tid, at de ikke bare skal ta statskupp i Norge og andre nasjoner, men tar mål av seg og skal være Verdensherskere, medlemmer av Verdensregjeringen. Jeg vil ikke ha Verdensregjering. Gud vil ikke ha Verdensregjering. Det er Satan som er Globalist. Gud er Nasjonalist. De prøvde før i Babels Tårnets dager. Det gikk ikke så bra. Gud knuste deres våte drømmer. 🙂


Bibelen sier de skal mislykkes. Jesus beseiret dem på Golgata 2000 år siden. Siden det og for all fremtid er Jesus Kristus verdens kongers Konge… Der finnes ikke en jøde ala Herodes, Kaifas, Judas eller Barrabas eller Kohn, som kan vippe han fra tronen. Fordi det er Guds vilje at Jesus er verdens Konge (Isaiah 9:6), ingen jøder. Vend om fra deres ondskapsfulle veier. Ta imot Jesus Kristus som deres Messias.

Det er det eneste som kan redde dem fra den evige pine i Helvete..

Johnny Cash – Goin’ By The Book (Official Music Video)

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring