Jacob Cohen; Sayanimene av B’nai Briths globale satanisme

Har du undret deg over at absolutt ALLE statsledere og alle lands politikere mener alltid helt det samme om en rekke tema i politikken som det under alle normale omstendigheter er viktig at de burde mene litt forskjellig om? Her gir vi deg hvorfor de alle, fra ytterste venstre til ytterste høyre, noen ting er de nødt til å være enig om, de har ikke lov å stille spørsmål ved.

Nemlig de ting som er viktig for deres fyrster i Satans Synagoge (Rev. 2.9 & 3.9), de saker de SKAL være enig i, om ikke får de ikke komme til makt, eller fortsette å ha makten. Se på FrP, de kan IKKE gå imot MOSSAD sine særinstrukser for saker som MÅ støttes for å få sitte med makten; liberalismen. Alle som trår feil – som på en eller annen måte ikke lenger tjener jødenes sin sak, blir ofret og støtt ut i kulden, som Kjell Ingolf Ropstad og mange før ham (dusinvis av andre er like kriminell, som nestleder i SV ?, de blir ikke tatt – de kan de talmudiske bolsjevik jødene ha bruk for ennå en tid).

Jacob Cohen, fransk-marokansk jødisk forfatter : http://jacobdemeknes.blogspot.fr/

Absolutt ALLE statsleder mener det samme, men det finnes ingen konspirasjon, neida, alt er helt tilfeldig:

  • Globalisering (en sentralstyrt verdensorden, nasjoners grenser og selvstyre skal bort)
  • EU & FN eksistens (krav om «forpliktende» samarbeid).
  • Immigrasjon (folkeforflytninger). Åpne grenser.
  • PRIDE. Sataniske perversiteter normaliseres.
  • At «Holocaust» ® (TM) har nøyaktig 6 million døde ‘jøder’.
  • Liberalisme.
  • Klima-bedraget og Korona-menigheten til de jødiske bolsjevikene, til hjelp for deres Nye Verdensorden, the Great Reset til askeNazi jøden Klaus Schwab.
  • Barnevern må en ha (splitt og hersk). Spre frykt.
  • Manglende familiepolitikk, splitt og hersk (feminisme, kvinnens seksuelle frigjøring, hver kvinne rett til å være sin egen hore).
  • etc.
Jødiske tradisjoner utbres i Norge, går foran kristne tradisjoner

Er Satans og satanisters konspirasjon mot Gud og Guds Utvalgte Folk – de kristne – en konspirasjonsteori ? Ingenting som Satan ønsker for borgerne, skal nektes borgerne.

Satan har ingen som helst slags konspirasjon gående for å kaste Jesus Kristus av tronen som verdens kongers Konge og verdens folks Messias.. dette er konspirasjonsteorier fra høyreekstreme kristne nazister. Men det er jo ikke jeg og 10.000 andre nazi sosialister som står og heiler her, er det vel? Det er faktisk noen askeNazier:

https://www.riksavisen.no/er-stoltenberg-joede/

Hva slags masse-suggesjon var det som utspilte seg på Telenor Arena under Grand Prix 2010, og hva slags massesuggesjon er det som foregår i Norges land i skrivende stund?

Når det kommer til de viktigste ting i politikken har ALLE norske som utenlandske politikere en del ting de er pålagt å være enig i, om de skal få lov å ha en politisk karriere eller få lov å være redaktører i en avis. Der er helt «tilfeldig» at all verdens redaktører mener 100% det samme, om enkelte terma. Her skal vi fortelle deg hvorfor : Stikkord #Epstein

Husk at Bibelsk forståelse betinger at vi husker og forstår at vi må legge Guds forståelse til grunn for vår samtid og verden i vår tid, vi må lese Guds ord Bibelen for å forstå, at denne verden nå er under makten til «denne verdens Fyrste» som er Satan. Ingen andre enn de som tjener Satan vil komme til makt og de arbeid som er nødvendig for at Satan og Satans Synagoge aka ‘Jødene’ (Rev. 2.9 & 3.9) skal komme til verdensmakten, det vil si sparke Jesus Kristus ned fra hans trone (Isaiah 9:6), en makt som Jesus Kristus aka Kvitekrist har hatt i samfulle 1000 år i Norge. Nå vil mine studenter og følgere bedre forstå disse overskrifter kanskje:

Israelske Gog&Magog jøder med ekstrem valginnblanding i Norge
https://www.riksavisen.no/israelske-gogmagog-joder-med-ekstrem-valginnblanding-i-norge/

Har Mossad / Stay Behind rett til å drepe i Norge ?
https://www.riksavisen.no/har-mossad-stay-behind-rett-til-a-drepe-i-norge/

Stay Behind; Hemmelige Tjenester sayanimer av B’nai Brith tjener Sionismen
https://www.riksavisen.no/stay-behind-hemmelige-tjenester-sayanimer-av-bnai-brith-tjener-sionismen/

Vi ser at jødene ved makten dermed går imot ikke bare min og andre nordmenns vilje og interesser, det er ikke krig mot oss bare; verre – de har gått til krig mot Gud den Allmektige, Master bygger av verden, utenfor tid og rom, som har en gang for alle utpekt Jesus Kristus som denne verdens og denne nasjonens Herre og Mester bygger. Jeg sier; Stakkars jødetamp. De må jo gjerne gå imot meg, og myrde meg for å tale og skrive imot dem, MEN – gå IMOT Gud selv ?

Er det så lurt?

Har de glemt hva som skjedde sist de gjorde det ? Torden og lyn, tempelforheng som revnet, satanisttempelet deres i ruiner etter hvert, hele deres Esaus folk i diaspora som pariakaste i verden i 2000 år, ingen ville bo med dem eller ha med dem å gjøre, de måtte gjemme seg og være kryptojøder, skjule sitt edomittiske/ Amalek opphav, de var forbudt i 119 nasjoner (de sa: «La hans blod komme over oss og våre barn«). Versågod.

Slaver av sayanimene

Sayanimene tar seg av å dressere de menneskene som skal få lov å ha makt i vårt land, i alle land. Sayanimene i våre land kan være venstreradikale redaktører i avisene, de kan være ordfører av KrF, de kan være leger som selger vaksiner og medisiner for bolsjevik jødenes berikelse – det pågår en ekstrem pengeoverføring fra vanlige folk til disse jødene for tiden. Det betinger at de som bestemmer disse innkjøp for en skapt ‘plandemi’ er sayanimer; Jødiske Camilla Stoltenberg i FHI, Nekstad, Høie eller Solberg. Alle er kjøpt og betalt av denne industri, tjener dem.

Vaksineindustiens eiere. Det pågår en ekstrem pengeoverføring fra vanlige folk til disse jødene for tiden

Mossad honeytraps lurer politikere i barnesex omstendigheter som tas bilder av for utpressing resten av deres politiske liv, for eksempel kan bildet de kan true med bred publisering av for eksempel Erna Solberg til å gjøre sin sak, er hvor hun som ung dukker frem naken med bustete hår ifra dynene med en blåsvart neger fra Ghana hos seg.

Jøder er jo multietniske, men i homogene kristne Norge er ikke dette god medisin, samme hva. Hvite kvinner skal føde hvite barn. At norske menn finner seg flotte damer andre steder er helt ok. Gud hater multietnisk samfunn aka Babylon. Jødene elsket det. Talmud ble til da. De elsker all dens satanisme, alle de seksuelle perversiteter som ble tilbud i Babylon og i den jødiske Weimar-republikken, alle forlystelser.

Eller en slik skatte variant som feller Kjell Ingold Ropstad – de har en slik sak på ALLE politiere, før ham i KrF var det Svarstad Haugland med sitt stabbur hun leide ut skattefritt. De som styrer i kulissene – makten bak makten – de har noe på de aller fleste av de styrende, for de styrende er alle uærlig, de kan alle kjøpes, fordi deres amisjoner er store, så gjør de hva som helst for fame and fortune.

Her i Norge er deres fremste organ og talerør miff.no, men absolutt alle media og aviser kan aldri noensinne si imot eller gjøre imot hva askeNazi bolsjevikenes verdensomspennende mafia i Stay Behind apparatet forventer av dem. Dette vet enhver redaktør av norsk media veldig godt. Dette handler om dem som selv ikke Resett.no, Document.no – ikke Steigan.no heller, eller bøkene til Ertresvåg om ‘makten bak makten’ vil fortelle deg noe om, avsløres her av en jøde.

«På Jesu tid var det 2 politiske partier i Judea. Fariseerne og Sadukeerne. Begge ville ha ham hengt.» – FG

I Norge Idag er det 17 politiske partier. Alle vil ha ham hengt, tatt av tronen som våre kongers Konge i lovs form. Inklusivt KrF. Alle har blitt ‘jødisk’. De vil heller ha Jøder som herodiske Herskere, enn Jesus som sin Tjener.

Lytt til Jacob Cohen, forfatter av «Springtime of the Sayanim», som forklarer hvordan rasistiske europeiske askeNazik jødiske sionister fra Russland-området (askeNazi bolsjevik jøder) lurte marokkanske og andre arabiske jøder til å flytte til ørkenen i Israel med løfter om rikdom. Han forklarer at Sayanimene er de sionistiske khazar jødenes sine agenter i ethvert land som opptar de høyeste nivåene i sine respektive land OG som jobber for MOSSAD og mottar ordre fra MOSSADs krigsavdeling.

Jacob Cohen forklarer at sayanimer alltid har sine vanlige jobber, men når MOSSAD ringer dem, utfører de alt hva MOSSAD ber dem om å gjøre. Han sier han plutselig forsto hvorfor absolutt alle sier det samme i media, på TV, i aviser, i Hollywood. Han sier at de internasjonale bankene vil kvele de nasjoner som blir gjort til mål for MOSSAD.

(Vi der alle Palestinere, har jeg sagt i 20 år. Fordi askeNazi bolsjevikjødene styrer vår nasjon like mye som de styrer Palestinere. Nordmenn kan like godt ha en ring i nesen og med et rep som den bolsjevik askeNazi jøde kognitivt sett leier dem i, fordi nordmannen er dum nok til å tro at han har noen som helst kunnskap om verden ved å se på TV (programmering) eller lese aviser.)

Sayanimene utfører verdens sionismens arbeid på alle nivåer i alle samfunn over hele verden, legger Jacob Cohen til. Sayanimene gjør det mulig å snakke om menneskerettigheter overalt bortsett fra i Palestina. Men han tror at verdens sionismen ikke vil vare mye lenger fordi Israels legitimitet svekkes.

Jacob Cohen begynner her med å introdusere bolsjevikene, jødene som leder jødenasjonen Sovjet-Israel, det er de som Bibelen benevner som Gog&Magog (Revelation 20:8, Ezekiel 38:2, Ezekiel 39:1):

Jacob Cohen: Jews from USSR were deported by Zionists to populate Israel

Jacob Cohen explains the Sayanim (Mossad’s volunteer agents)

Menneskeheten vil ikke forstå et de er i hendene på verdens verste og mest og best organiserte terrorister – med en statsmakts krefter og muligheter, jeg skrev om det her:

Hva skal en velge, å bli multikulturaliserte og ødelagt på den måten og annet, killing us slowly, fra insidens trojanske hester, eller få en atombombe i hodet? Litt vanskelig valg liksom…

https://www.riksavisen.no/israel-verden-har-skapt-sin-demise/

Jacob Cohen about Israel: «If we have to fall, the world will fall with us!»

Jacob Cohen about rise and fall of Zionism (Intifada & Break Their Bones)

Jacob Cohen «Documenterview» – Part 1/7

Jacob Cohen «Documenterview» – Part 2/7

Jacob Cohen «Documenterview» – Part 3/7
[ borte fra nettet ]

Jacob Cohen «Documenterview» – Part 4/7

Jacob Cohen «Documenterview» – Part 5/7

Jacob Cohen «Documenterview» – Part 6/7

Jacob Cohen «Documenterview» – Part 7/7

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring