Jens Christian Hauge bekreftet OSS (CIA) ansatt

Dagbladet skriver om Jens Christian Hauge at han har sikret seg en solid plass i Norgeshistorien, og at det er bekreftet fra nylig frigitte dokumenter i USA an han var på OSS lønningsliste under og etter krigen.

Jens Chr. Hauge jobbet for USAs etterretning
http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/08/18/543886.html

Når sannheten som aldri den kontrollerte media ikke skriver om kommer frem, så er det vel usikkert om det er en positiv eller negativ plass i historien han får. CIA og MOSSAD har alltid stått hverandre nært, så vi nærmer oss vel bekreftelsene på hva noen av dem som fikk smake hans vrede; Norulv Øvrebotten en del av historien om ikke alt, men Synnøve Fjellbakk Taftø har sagt lenge. At Norge var tatt under okkupasjon av jødene etter WW2; https://www.riksavisen.no/deepstate-norway-1945-2023-from-nazi-occupation-to-askenazi-occupation/

Jens Christian Hauge som sionistisk hauk?
https://www.riksavisen.no/jens-christian-hauge-som-sionistisk-hauk/

Det er tydelig at debattantene under Dagbladets artikkel ønsker å gjøre det enkelt for seg selv med å henge seg opp i høyre/venstre tenkningen. Det var slik propagandaen var konstruert, slik at menneskehjernen skulle kompartimentaliseres til å kun klare å tenke slik «i forhold til».

Vanskeligere blir det når en finner at de som sitter bak nettopp skaper to eller flere polariserende institusjoner, eller nasjoner for den del, med en hensikt og et mål. Hegeliansk dialektikk heter det.

Viser til bøkene til Anthony C. Sutton som viser hvordan en liten gruppe mennesker skapte og finansierte både nazisme og bolsjevisme. Nå er det vel mange det kortslutter fordi de ikke klarer å se utenfor høyre/venstre paradigmet, men det får så være.
http://www.riksavisen.no/?p=446

JCH’s aktiviteter under krigen, er viktig for å forstå vår nasjon og vårt samfunn idag. Det var «vinnerne som cruiset inn på Karl Johan», de som stakk til skogs og gjemte seg mens krigseilerne utkjempet krigen for dem, som har definert vårt samfunn som det er idag også, så det har en umåtelig betydning å forstå hvem de tjente. De styrer fremdeles, og innsetter de politikere som er trofast mot deres målsettinger, her som i andre «demokratier». Slik virker «demokratiet» vårt.

En kan lure på hvorfor alle våre oljepenger skal investeres i utlandet, og ingenting hjemme? Er de egentlig våre? eller ?….

Nordsjødykkerne vet mye om dette:
· Avtalene som tillater US Navy å operere mer eller mindre fritt på norsk sokkel og som gir amerikanerne innflytelse på store undervannsområder på norsk sokkel.
· Avtalene med USA med hensyn på regulering av Nordsjøen. Norge må blant annet ha tillatelse fra USA før en kan plassere plattformer på norsk sokkel.
http://www.dykkersaken.no/index.php?parse_news=single&cat=26&art=201

Andre mener at JHC og hans kumpaner solgte oss til England i 1945?
«Frigjøringen 1945; Norge solgt til England»
http://www.riksavisen.no/?p=394

UK eller USA, eller de som eier og kontrollerer dem begge, er vel den samme gruppe, nemlig de antikristne jødene?

Hvem eier oss?

Mvh. J.Johansen

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring