Vi minnes 66 million Holocaustede som stod i veien for jødenes Nye Verdensorden og Great Reset i Russland i 1917

Det sovjetiske Gulag? Hvem husker Kolyma, Magadan, Hvithavskanalen, de iskalde vintersteppene i Kasakhstan og Vorkuta? Eller de sovjetiske arktiske gruvene der fanger måtte grave dødelig uran med bare hendene.

Sever Plocker. Stalin’s Jøder. «Vi må ikke glemme at noen av de største morderne i moderne tid var jøder«. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

Anslagsvis 10 millioner politiske fanger ble myrdet i de sovjetiske Gulag. Noen ledende russiske historikere sier at opptil 20 millioner døde i Gulag. Det er vel det tredobbelte av antallet som hevdes å ha omkommet eller blitt drept i nazistiske leire. Med alle andre måter for massemord anslår for eksempel Aleksandr Solshenitzyn at totalt 66 million politiske dissidenter ble myrdet av bolsjevikene, med talmud jøder i ledelsen. Den andre lov jødene Lenin og Trotsky laget var dødsstraff for antisemittisme. Med den lov myrdet de «lovlig» 66 million av vårt folk (RUS netur Skandinav).

https://www.jpost.com/magazine/was-the-russian-revolution-jewish-514323

Karl Marx sitt rette navn er Karl Mordechai Marx Levy. Satanist rabbi sønn av en jødisk rabbi. Marxistisk sosialisme er praktisk satanisme, sier jøden som ble kristen pastor; rumenske Richard Wurmbrandt, i boken ‘Marx and Satan‘, en som var deres offer siden han var kristen.
https://www.riksavisen.no/in-memory-of-pastor-richard-wurmbrand/

Postkort fra ledelsen i kommunistpartiet, alle jøder

Bolsjevikiske jøder konstruerte den russiske revolusjonen (1917) og klarte å drepe 66 millioner russiske kristne
https://concisepolitics.com/2016/08/19/jewish-bolsheviks-mass-murdered-66-million-mostly-christians-in-russia/

Denne kampanjen med massemord og deportasjon begynte på 1920-tallet og nådde toppen på 1930-tallet, selv om den fortsatte til Stalins død i 1953. Hele folk som tsjetsjener og ingush ble massakrert. Anslagsvis fire millioner sovjetmuslimske borgere døde. De baltiske statene ble desimert. Fangene i Gulag ble jobbet i hjel og sultet. Anslagsvis 10 millioner ukrainske bønder ble sultet i hjel i Holodomor av Stalins NKVD hemmelige politi og gjenger av røde kjeltringer. Når den Ukrainske presidenten ville ha en minnedag så ble ha selv forgiftet og landet hans okkupert av jødiske makthavere som komikeren Zelensky satt inn som ny president.
https://www.riksavisen.no/hvorfor-yushchenko-i-ukraina-matte-styrtes/

Erkeforbryteren som ledet folkemordet i Ukraina, Lazar Kaganovich, ble overrakt en sovjetisk medalje for heltemot. I følge den avdøde KGB-generalen Pavel Sudoplatov, hvis kone var jødisk og i slekt med Kaganovich, utgjorde sovjetiske jøder en stor prosentandel av det hemmelige politiet og tjenestemennene som drev Gulag.

«The Holodomor — where between 10 and 20 million White Christian Ukrainians were intentionally murdered through mass starvation and executions — was the brainchild of and orchestrated by the mass murdering Jew, Lazar Kaganovich, aka “Iron Lazar”, aka “The Evil Dwarf” — who personally signed execution orders for literally tens of thousands of “counter-revolutionaries.”

https://christiansfortruth.com/ukrainian-demonstrators-demand-jews-apologize-and-repent-for-communism-and-the-holodomor-genocide/

Ingen av de store russiske forbryterne, som drev sikkerhetstjenesten, har noen gang blitt tiltalt for sin rolle i Chekaens forferdelige forbrytelser. Noen, som Yagoda, Yezhov, Abakumov og Beria, ble henrettet, men på grunn av morderisk intern politikk. Kaganovich, morderen av 10 millioner ukrainske bønder i Holodomor, levde til moden alder i Moskva.

Gulag-leirene ble gradvis stengt ned etter Stalins død. Men det drakoniske sovjetiske fengselssystemet består. En viktig russisk organisasjon, Memorial, prøver fortsatt å holde liv i Gulags skremmende historie, i likhet med mange russiske forfattere, særlig Alexander Solsjenitsyn. Særlig asylene ble aktivt brukt til å drepe dissidenter av den jødiske ledelsen av Sovjet. De som ikke var enig med khazar-jødene av Edom, ble psykiatriske «pasienter», de var ikke frisk når de ikke var enig med morderne og satanistene.

Men få i dagens Russland ser tilbake. I motsetning til vestlige som ser nattlige programmer om nazistiske grusomheter, ser ikke russerne mye av fortiden deres bortsett fra heroiske programmer om andre verdenskrig. Russerne vet i det minste at nasjonen deres beseiret Nazi-Tyskland. Vestlendinger blir fortsatt feilaktig fortalt at de allierte vant krigen i Normandie.

Like viktig er det at krigspropagandaen fortsetter å flyte. Ved krigens slutt startet britiske propagandister en stor kampanje for å understreke grusomhetene i de tyske leirene for å avlede oppmerksomheten fra Gulags redsler. Nå, 75 år senere, er det svært få som husker Gulag, men alle vet hva Hitler spiste til frokost.

De allierte skammet seg over å ha vært alliert med et regime langt mer morderisk og grusomt enn Det tredje riket. Så Stalins forbrytelser ble nedtonet mens Hitlers forbrytelser ble fremhevet og gjentatt i det uendelige. Stalin var georgiansk askenazi jøde, hans kone er bevist jødisk. Lenin var askenazi jøde. Trotsky (Bronstein) like så, som var venn av Arbeiderpartiets ledelse hvor han bodde i Norge lenge i en hytte ved Gjøvik som gjest av Gudmund Harlem & Co. i forberedelsene til massemyrderiene sine, som leder av CHEKA.

Faktisk har vi fortsatt mye å lære om 1930- og 1940-tallet, siden de fortsatt er skjult av slør av propaganda og halvsannheter. Franklin Roosevelt var glad i å kalle Stalin «onkel Joe». For en tosk.

I motsetning til jødiske Roosevelt var jødiske Stalin (‘de Allierte’)  ingen tosk, men en skarpøyd realist. Han bemerket med rette at døden til en enkelt person kalles en tragedie, mens døden til millioner bare er en statistikk. Det er nettopp dette som Gulag og stalinisme forblir: statistikk.

Hva med et øyeblikks stillhet for å minnes ofrene til Vorkuta og Magadan eller Tsjetsjenia?

En innsatt, eller «zek» dømt til Gulag i 10 år, ble spurt om hva hans forbrytelse var. «Ingenting,» svarte han. «Det er løgn,» svarte en annen zek. «Straffen for ingenting er 20 år.«. (Kilde)

Great Reset

For jøder kollektivt er det særs viktig å ta ansvar for denne uhemmede ondskap av folkemord, at de tar avstand fra disse kollektive myrderiene av kristne, denne industrialiserte eksterminering av uskyldige kristne, og at de åpent angrer sine forfedres synder, hvis ikke ender de opp i Helvete. Det er Bibelen helt klar på.

Nå er Great Reset kommet til vesten og oss via den talmudiske satanistiske jøde Klaus Schwab, khazar Bill Gates og askenazi George Soros. Nøyaktig samme måte de brukte i Russland og destabiliserte og la det åpent for hugg, de skipet mordere og tyver med skip og jernbane til landet for å være deres fotsoldater, frakter de idag sine fotsoldater over Middelhavet, de fleste menn i stridsdyktig alder som strømmer innover Europas grenser, med slike skip som ‘Ocean Viking’, for å være Europas menneskers bødler for sine herskere, talmud Jødene. Det er en nøyaktig replikasjon av hvordan de gjorde invasjonen i Russland med importerte tyver og mordere på lønningslisten som deres leiesoldater, blant annet med NAL’s M/S Kristianiafjord.

Satanisk dritt kjerring, jødinne;

Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies

Her er hvem ALLE norske politikere tjener;
(INGEN kan si eller gjøre imot talmud jødenes agenda)

‘Det Nye Jerusalem’ og ‘Dansen rundt Gullkalven’
https://www.riksavisen.no/det-nye-jerusalem-og-dansen-rundt-gullkalven/

Slipp de kriminelle fri, det går «Mot Dag», og det er vår, sang de i gatene… det er ikke noe nytt. Det har vært jødisk ledede Arbeiderpartiets agenda siden 1920, når den den sterkt antikristne jødiske arbeiderpartileder Edvard Isak Hambro Bull skrev i 1923 boken «Kommunisme og kristendom». Han går rett inn på samfunnsordninger som er organisert mot kristen ideologi. Det bør siteres på nytt, fordi AP ikke har tatt avstand fra det, men fremmer det til stadighet:

«Vi skal gjøre skolen verdslig, liksom sykepleien og begravelsen og ekteskapet og fødselsregistreringen. Vi skal skal slåss uforsonlig mot den bestående lutherdom som andre fordummende sekter». Og videre het det: «Barna skal gjøres til sosialister, og det er lærerne som skal gjøre dem til det».

Jeg anbefaler alle kristne å ta barna sine ut av den offentlige skole, for dette er hva som foregår ennå idag. ALLE partier inklusivt KrF er på den antiKristne linje. Ingen som ikke er på den Stoltenbergske-linje idag, kommer ikke i posisjon i noe som helst parti. Legg merke til hvordan Partiet De Kristne eller Demokratene, aldri kritiserer jødene med makten i Norge og verden.

https://www.riksavisen.no/jarle-johansen-soker-politisk-asyl-i-russland-etter-a-ha-krenket-else-may-norderhus-og-arbeiderpartiets-kvinnenettverk-og-forsokes-kjemisk-lobotomert-av-utoya-generasjonen/

Vi kan vel si at de har lykkes 100%. De har ikke bare lykkes å avskaffe kristent liv og oppseding, sataniske askenazi (edom) jødene har også lykkes å bli tilbedt som guds gave til menneskene istedenfor Kristus. Den ‘frie barneoppdragelse’ innført med khazartausene Gro Harlem Brundtland og Karin Stoltenberg hadde dette som overordnet plan å destabilisere det norske samfunnet på .. alt er planmessig planlagt og utført, nå ser vi resultatet.

Dødelig destruksjon, tikkun olam, er den talmudiske jødes altomfattende mening med livet. I Norge sikres deres bestrebelser spesielt ved den innflytelsesrike jødiske Stoltenberg-familien som alle norske politikere må ly instruksene fra for å få lov å fortsette å være ved makten, lederskapet av det norske «Stay Behind» som ble skapt for å ivareta deres interesser, fordekt som «hemmelig etteretning» (OSS/MI6/CIA/Mossad/PST) ble overført fra Jens Kristian Hauge, til Torvald Stoltenberg til Jens K. Hauges gudsønn : Jens Stoltenberg, slik maskerer de makten, eller makten bak makten, Dypstaten;

Dypstaten: De politikere som blander seg i ting de ikke skal blande seg inn i møter sin panama, som Svarstad Hauglands stabbur inntekter, Justisminister Wara’s kone hvor de ikke likte han rotet i vergemålsakene, mye penger i dem, de kan robbe småfolket på den måten. ALLE med makt og myndighet lærer det første at det er best å holde seg på de talmudiske jøder som leder Norge sin «smale  vei».. hvis ikke……, klappes fellen igjen. Fra Rødt til FrP, om ikke de sier KUN det som er «faktasjekket» (politisk korrekt) så er media stengt for dem, og de blir ikke gjenvalg. Spiller enhver politiker med Great Reset planen, tjener de Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) trofast i ord og gjerning, blir de sittende for evig, Khazarenes «Stay Behind» nettverket i Dypstaten passer på :

Stay Behind nettverket
https://www.riksavisen.no/stay-behind-nettverket/

Å la talmudiske antikrist jøder runne våre nasjoner i den marxistiske ånd, er den sikreste vegen rett til Helvete..

Chris Rea – The Road To Hell

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring