Korona: Nå skilles hveten og ugresset

I Matt. 13:30 beskrives hvordan til slutt skal verdens troende tas inn i låven, og ugresset blant verdens mennesker skal brennes på bålet (Åp. / Rev. 21:8). Hvert eneste menneske under solen skal nå måtte ta sine skjebnesvangre valg. Hvem vil de høre på, hvem vil de tro på? Vil de høre på og tro på de gode eller de onde ? Helt avhengig av hvem av disse gruppene som vinner, det bestemmer hvordan våre nasjoner og våre samfunn i verden skal være og bli i fremtiden. Skal vi leve med Gud i samfunnet, med Jesus Kristus som kongenes Konge etter Jesaja / Isaiah 9:6, eller foruten som sosialistisk sekulært (satanistisk) som i Sovjet eller Nazi-Tyskland? Ditt valg.

Om du ikke selv har hatt tid til å forske i korona svindelen, som de kjører for å få mer makt over deg og dine, og for ingenting annet bortsett fra å genmodifisere mennesker så du blir deres skapelse/eiendom mer enn Guds (Bill Gates eier patenten på DNA rekombien som tilføres), så kan du velge å tro på denne profesjonelle legen Dr. Carrie Madej, legg merke til korset i halsen.

Hun og jeg må ha tatt vårt valg, vi har ikke noen opsjon. Hvis vi skammes over Jesus og hans lære, så vil han skammes over oss for Gud, Mark 8:38 , Luke 12:9. Mange prester og pastorer har glemt dette, hvor de tjener Satans herskere, idag. Hvor de ikke står opp for Jesus og kristne mot ‘ondskapens åndehær i himmelrommet’ (Ef./ Eph. 6:12) som infiserer en god del mennesker. Gud kunne ikke bruke de korrumperte akademiske teologer, sjøfolk og fiskere fikk jobben, igjen.

Humans 2.0, Dr. Carrie Madej

Skal dette være over nå? Norge Ett Tusen år som en kristen nasjon, Kvitekrist, våre kongers Konge:

Norway; One Thousand Years under Christs Reign

Etter de tusen er er over, så skal Satan slippes løs for en tid, sier Åpenbaringen, Rev. 20:3, 20:7.

Jotakk, det merker vi. Spesielt utav hvem vi opplever fra disposisjonene til de sitter med makten i nasjonen vår.

Demokratisk opinion

Siste sjanse før tyranniet. Husk at sjelløse mennesker som Erna Solberg er patologisk opptatt av makt til seg og sine, til Satan. Det begjæret kommer ikke til å stanse av seg selv om flertallet ikke stanser henne, stemmer henne hjem til kjøkkenbenken i Bergen. Det er pakten de har inngått med Satan for makt, posisjon og penger nok i dette livet til å leve godt. De sa ja takk, hvor Jesus takket nei hvor han ble fristet på fjellet. De har nok samme pakten med Satan den person som kommer etter henne også, uten et helt KONKRET signal i handling for det motsatte, at den person skaper Guds Rike på jord og ikke Satans (antiKrist) Rike som Erna Solberg et al.

Vi legger merke til hvordan Satans barn fremstiller alt kristent som farlig nå, kirker stenges mens nattklubber er ok. Sunne og gode menigheter bedriver negativ sosial kontroll påstår og lyver de.. usunne miljøer for barn (som ikke Staten er verst til det)… ateistiske Human Satanistisk (Etisk) Forbund hvor barn initieres inni satanismen går klar.. nettopp slik begynte det i Sovjet, inntil alle kirker og bedehus var brent, og 66 million kristne mennesker var Holocaustet.

Korset er jo allerede forbudt offentlig. Så blir BIbelen etter hvert forbudt. Satans Synagoge (Åp. 2.9 & 3.9) vinner da.

Ser dere en liten time innom statskringkasteren NRK, så kan alle kunne bekrefte at vi allerede er i det sosialistisk sekulært satanistiske, det som kalles humanistisk, alle perversiteter er godt, kristen moral er dårlig. Men det er fremdeles ikke for sent at flertallet sier at nok er nok, dette vil vi ikke ha. Men vil flertallet si det ? Det vet vi ikke ennå. Inntil Satan og satanistene forbyr oss Guds Folk i opinionsbyggingen av demokratiet, så skal vi se. DE sliter allerede med å beskytte sine løgner. Der kommer et punkt hvor Satan og satanistene ikke lenger tillater oss Guds Folk å være opinionsbyggere, de har blitt tyranner. Da enten myrder de oss, eller vi må flykte fra vårt land.

Eller de har forgiftet oss alle til å være medgjørlig. Erna Solberg støtter de som vil det også med våre skattepenger. Vi betaler for å forgiftes:

WHO vil vaksinere folk mot å kunne tenke selvstendig
https://www.sundvor.com/arkiv/4795

Det er opp til deg. Hvem skal overta ditt sinn, din mentalitet, dine følelser. Mot hvem skal ditt sinn, din mentalitet, dine følelser orientere seg ? Valget er skjebnesvangert, tro ikke annet.

Alle kommer til å måtte ta et skjebnevalg mellom Gud og Satan i denne corona svindelen. Mange vil anta at Gud vil hjelpe til. Ja, Gud hjelper dere, men vil dere gjenkjenne hjelpen ? Hele livet forberedte Gud meg på det jeg gjør nå idag. Det var grunnen til at Gud sendte en mann og plukket meg opp fra bunnen av havet der jeg lå druknet som barn, når jeg syklet meg utfor kaien, og det var grunnen til at jeg kom i live hjem fra Nigeria «Her er Guds Finger» skjøt det gjennom hodet på meg da når maskinen stoppet, og piratene kunne da lett klatre ombord. Det er merkelig at vi som er likesæl om vi lever eller dør i dette karnalske åndsløse rottereir av ondskap, og godt kan dra hjem til Gud, alt hva Gud gjør for å holde oss i live.

800 stykker av mine artikler siste 20 år før denne var bare læretiden, det er NÅ slaget skal stå. Slaget på Armageddon. Vi er i tiden hvor Satan er løs, Åp. / Rev. 12:12 og 20:7, er ute etter å forføre verden og menneskene med sin list. INGEN andre snakker om at Satan er løs, og at satanistene har makten, alle er forført – even the elect – som Bibelen sier de skal bli, er det noen andre som sier dere det? Kjenner dere noen. Vennligst la meg få vite det.. da har jeg funnet en åndelig Broder eller Søster. Jeg kjenner ingen.

Legg merke til at det er KUN meg som taler som jeg gjør om dette. Ingen andre tør å si at mange mennesker skal brennes for sitt dårlige valg (Åp. / Rev. 21:8). Jesus sa vi skulle fortelle hele historien, ikke bare halve. Alle andre i kristenheten er forført, de tror på Erna Solberg, de tror på Satans forførelser om virus, de har kjøpt hele pakken. Det er bare meg, og det er grunnen til at Gud har holdt meg i live så pass. Hvis ikke hadde det ikke vært noen som hadde fortalt dere det. Kirken? Glem det.

Pakten med Satan

Satan kjører hjem sin konspirasjon mot menneskene, de sjelløse ‘menneskene’ Satan har konspirert med i verden, de med Dyrets Merke, de oppfanger Satan stemme hvert eneste minutt av dagen. De ‘menneskene’ er ikke like åndelig sterke som Jesus, som sa «Vik fra meg Satan – Herren din Gud skal du tjene» (Matt. 4:10).

De innbiller seg at det er deres egne (brilliante, tror de) tanker som leder dem. Satans folk er egentlig tom for bevissthet som dyr, skal vi tro Carl G. Jung. Satan fyller dem med innhold.

Verdens eldste konspirasjon – den usynlige general
https://www.riksavisen.no/verdens-eldste-konspirasjon-den-usynlige-general/

«The truth will be hidden in their face, so close they will not be able to focus on it until its too late. Oh yes, so grand the illusion of freedom will be, that they will never know they are our slaves». (….)

Slaver har ingen fri vilje

De må gjøre som de får beskjed om.

  1. Det tok en god del med ‘gode’ mennesker å snu seg en annen vei når Jesus ble korsfestet, fordi de hørte på sine (((makthavere))). Hvem sin side vil du være på?
  2. Det tok en god del med ‘gode’ mennesker når dissidenter ble myrdet av (((Hitler))), fordi de hørte på sine makthavere. Hvem sin side vil du være på?
  3. Det tok en god del med ‘gode’ mennesker når Lenin (((Blank))), Trotsky (((Bronstein))) og (((Stalin))) når de myrdet 66 million kristne av vårt broderfolk RUS-folket (RUS betyr Skadinav). Hva skulle de herskerne og tyrannene alene gjort uten ‘de gode’ på sin side? Hvem sin side vil du være på?

Hvem vil vi hver enkelt være? Vil vi være de feige, eller de som gjør det Abrahamske rettvise, Abrahams åndelige ætlinger er Rettvise – det var hva Abraham vant favør hos Gud for, koste hva det koste vil. Valget er vårt eget. Strengt personlig. For enhver. Vi kan gjøre som de sier, men ikke skylde på Herskeren for personlige synder, gale valg. Valgene må vi stå for selv.

«Vi skal ikke være bare et lite skittfolk opi våre alper som frembringer fredsmøter, skiløperånd og Ibsen i tusen år, vi har størrelser i os til tusen ganger mere – » – ‘Den siste Glæde’, av Knut Hamsun.

Lyset fra Nord.

Valgets kvaler

Du vil få et valg om å tro på satanister som Erna Solberg som nekter å si «Så sant hjelpe meg Gud» i sin innsettelsesed, og som heller ikke i år unnlot i sin nyttårstale å vise frem et juletre uten Betlehemsstjernen i toppen. Som hun må hate Jesus Kristus, arrangerer det slik hvert år.

Hun som er så fristet av Satan for en internasjonal topp posisjon at hun går utover sine fullmakter og selger ut VÅRT land, for sin nye jobb i FN’s luciferiske antiKristne Verdensregjering, og innbiller seg at hun har helsekompetanse, sammen med sine perverse lakeier, som tjener Satan, som Hitlers samtid trodde på han..

eller du kan velge å tro på ekteparet Gates, med korset opp ned i halsen

Melinda Gates i TV med sin mann


«Litteraturen har lenge skildret alle som har omfavnet Satan og dermed forkastet Jesus for å bruke det omvendte korset oppned som et symbol på denne handlingen. Satanister står fritt til å bruke symboler som de føler har resonans, så hvis et slikt opp ned-kors har personlig betydning, kan de bruke det».

«Literature has long depicted anyone who has embraced Satan and thus rejected Jesus as having embraced the reversed cross as symbolic of that act. Satanists are free to employ any symbols which they feel have resonance, so if such an upside-down cross has personal meaning they could use it.»
https://www.churchofsatan.com/faq-symbols-and-symbolism/

Jeg tuller ikke når jeg sier jeg gjenkjenner nazistiske tendenser hos Erna Solberg nå….

https://www.riksavisen.no/klaus-schwabs-4-rike-kan-vi-kalle-erna-solberg-nazi-erna-na/

 

Vi kristne kan få behov for Nurnberg-folkerettsloven som var opprettet for urett mot jøder:

Nurnberg koden (1947) forbyr tvungen vaksine

Nurnberg koden (1947) forbyr tvungen vaksine

Vil de gjelde for eventuell urett begått mot oss også ? Vi får se.

«Nu har jeg gått inn i skogene. Ikke for det, jeg er ikke fornærmet over noget eller særlig såret av menneskenes ondskap; men når skogene ikke kommer til meg må jeg gå til dem. Slik er det» – ‘Den siste Glæde’, av Knut Hamsun

Hvorfor måtte den norske regjering plutselig gjøre det lovlig å genmodifisere mennesker i all hast før denne vaksinen kommer ?

Fordi de har tenkt å gjøre det ?

Norske regjering endret nettopp loven om genmanipulering av mennesker

Norske regjering endret nettopp loven om genmanipulering av mennesker

Du, og kun du skal ta valget hvem du velger å tro på. Tror du på og støtter oss (‘menigheten’) som har sverget troskap til Gud og Guds Sønn Jesus Kristus, eller satanister som Erna Solberg og hennes hedonistiske (sataniske) ministre?

Ditt skjebnevalg.

Norges nasjonalsang: Ja, vi elsker dette landet

(sunget av de kristne som fremstilles av sekulær satanistene som usunt miljø for barn: BCC. Statsterror inni den sekulær satanistiske livsførsel er målet. Stats satanistene i NRK og annet sted kommer til å gneldre og terrorisere gjennom media inntil hele BCC har blitt sekulær satanistisk forført også)

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring