22/7-2021 Gratulerer med dagen. ABB vant; Utøya for politisk utpressing

Utøya-operasjonen – dens intensjon er avdekket; Anders Behring  Breivik er en MK-Ultra kandidat skapt ved ekstrem Monarch programmering, traumabasert hjernevask i barndom som utviklet spaltede personligheter – som hos Philip Manshaus.

ABB er perfekt syndebukk. Alt bevist ved ABB’s senere navnebytte, og karakter forvirring hvem han er, hvor han ranter om at han er frimurer, knight templar og mye annet. Monarken er en fin sommerfugl som kommer utav en stygg larve.

I denne artikkel skal vi ta et oppgjør med AP’s og ABB’s sionisme, halve manifestet som er påstått å være ABB sitt manifest – høres mest ut som Mossad sitt for meg, handler om dette, og de som deler oppfatning med ham; Jødene som et Utvalgt Folk som skal herske over verden. Det er altså med andre Bibelske ord Satans Synagoge i fri dressur over verden (Re. 2.9 & 3.9); The Great Reset / Den Nye Verdensorden / Talmudisk Utopia (kjært barn har mange navn).

Hver eneste dag er det tusener av annerledes tenkende som kjenner på et hat mot seg som INGEN bryr seg om, det hates og ignoneres av kronprins, biskoper, Storting, Regjering ….. ingen bryr seg.. all kjærlighet, all omsorg, all medynk monopoliseres av noen bortskjemte barn til en politisk elite som KREVER 100% oppmerksomhet og medynk KUN for seg selv, de vil ikke dele den offentlige med noen andre som lider — de mener deres lidelse er spesiell — de om det. De vil bare kollektivt hate, med Regjeringens velsignelse og som medhjelpere ALLE som ikke er enig med dem.

#JesusKristusErVerdensHersker  Det har Gud bestemt. Jesus er Sonofferet, han vant. Jødene tapte på Golgata. De er IKKE sonofferet (som de innbiller seg i sin HoloCash paranoia). Uskyldig lidelsesoffer er Jesus Kristus, ingen andre har monopol på lidelsen, ikke Jøder, ikke AUF’ere.

Dette banner forsvant fra Utøya etter Mossad operasjonen. Alle som promoterte det ble myrdet, det blir hevdet at morderne hadde en liste på de som skulle dø.

Alle «Boikott Israel» tilhengere ble mer eller mindre skutt og myrdet på Utøya hevdes det av enkelte.. Min favoritt: AUF Hordaland lederen, er ihvertfall død.. Han var en tøffing. Kan det stemme at Mossad ikke likte AUF ungdommens utvikling?

Jeg vil ihvertfall påstå det er ganske så ekstremistisk å ville anlegge et nytt bolsjevik CHEKA i Norge, som AP leder Jonas Gahr Støre sier han vil, og at PST må holde øye med utviklingen, om vi har fått fiender av konstitusjon og nasjon ved makten. Covid-lockdown gir muligheter for maktkupp som aldri før. «Rasister» og «høyreekstremimister» og «antisemitter» har blitt reduserte mennesker – «de gode» kan tone ned deres verdi – med mindre verdi, som ALLE «gode mennesker» kan være så ond de vil med, med myndighetenes velsignelse, med CHEKA sin velsignelse og aktive korsfesting av. Disse påståtte «rasister» eller «høyreekstreme» trenger ikke å være dømt som sådan, de kan beskyldes av alle for det, fritt vilt – de har blitt samfunnsfiender som ledd i en nasjonal splitt og hersk agenda.

Sosialister som Anders B. Breivik er i min definisjon og Jesus sin definisjon svake mennesker som ikke evner å ivareta seg selv, som må ha en sterk kollektivtisk stat til å gjøre det, med en sterk leder de kan se opp til som gud, som forteller dem hvert øyeblikk av dagen hva de kan gjøre og ikke, fordi de selv mangler moralske kompass. Jeg forrakter sosialister som ABB, samme hvor mye de henger nasjonal- pre foran sin sosialisme.

Monarch Change Agents: Purpose is to galvanize public opinion in order to effect mass consciousness. In addition to standard functions as sex slaves, couriers of coded Intel, drug mules — Mind Controlled Slaves are used to push specific agendas. (Kilde, Interesserte kan begynne studier om de kandidater her.) Alt dette er ved okkultisme, manipulering av virkeligheten i det skjulte. Talmudisk kabbalistisk endrings «magi». Satan vinner.

Monarch kandidater er svært vanlig, for å utbre ENDRINGER i samfunn; Change Agents.. ABB var en slik Change Agent.

Husk at alle disse er også OFFER, for svært ondskapfulle personer, som har torturert og SKAPT og bruker disse personene til sine agendaer. Disse personene har egentlig ingen fri vilje, den er programmert av dem for mange år siden. Disse er kollektivt styrt av EN vilje; Satans.

De demonbesatte. Satans agentur

Gratulerer med dagen. De som stod bak Utøya, de vant menneskenes hjerter, de vant nasjonen – Satan vant, – for en stund.

AUF og AP vil myrde alle «ekstremister»?

(«Ekstremister» etter deres egne personlige definisjoner).

10 år. Vi ser at Jonas Gahr Støre idag vil skape norsk CHEKA. Jeg vet ikke om det er Jan Mayen eller Bjørnøya han vil bruke som sitt Sibir for «ekstremist» ekstermination camps.

https://www.nrk.no/norge/dette-er-stores-plan-mot-rasisme-og-ekstremisme-1.15578738

Det hadde ikke gått uten deres ABB.

Da vet vi intensjonene til de som stod bak ABB. Med ABB’s hjelp lykkes de altså å monopolisere samfunnets diskurs og ortodoksi. Slik definerer de SUVERENT hvem som er ‘de gode’ og hvem som er ‘de onde’ i samfunnet.  Fra deres side vil nok dette anses som sjakk matt ovenfor deres politiske motstandere. Dyktige folk. Eminent politisk håndtverk med vold , mord og terror. Gratulerer.

MEN; #JesusLever og vet bedre enn noen hvem som er «de snille» og «de gode» samt «de onde».

Er det meningen at de som overlevde Utøya skal bli tyranniske diktatorer, de forestiller seg de skal bestemme ALT i samfunnet nå. Skal de?

«Utøya-overlevende Eivind Rindal (33) beskylder Erna Solberg for å ha gjort lite for å stanse høyreekstremisme og konspirasjonsteorier».
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/x47jEG/eivind-overlevde-utoeya-ber-erna-solberg-holde-seg-unna-22-juli-markering

Ti år etter terrorangrepene på regjeringskvartalet og Utøya er det på høy tid å sette ned en kommisjon for å kartlegge ekstremisme og forhindre politisk vold
https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/alle-bor-stotte-aufs-forslag-om-a-granske-ekstremisme-for-a-forhindre-terrorangrep/o/5-95-266101

Etter kartlegging, hva vil de gjøre da? Drepe alle ‘høyreekstreme’ og ‘konspirasjonsteoretikere’, ‘rasister’, kristne – hva blir de neste som skal utrenskes av våre tiders CHEKA da, etter «de godes» definisjon ? Er ikke å myrde alle sine politiske opponenter av CHEKA aldri så lite anti-demokratisk og en fare for rikets sikkerhet da?

Skal vi forhindre statsinstitusjonalisert vold og terror, så foreslår jeg som første og beste virkemiddel å nedlegge AUF. Jeg personlig synest å skape norsk CHEKA er ganske  så ekstremistisk, og må politisk stoppes. Vi må huske å kjempe for demokratiet hver dag, sier Stoltenberg i minnemarkering idag. Vi er enig med dem i det, vanlige folk må kjempe for det, – mot dem, mot elite og deres broilere.

INGEN politiker får lov å komme i posisjon i Norge som bryter med askeNazi jødiske familiene Stoltenberg– og Heiberg klanens globale aspirasjoner for Norge, underlegge oss jødenes verdensrike; Den Nye Verdensorden, The Great Reset.

Dagbladet og Heiberg slektens Marie Simonsen skriver at «pressen har spilt en sentral rolle i å kneble AUF etter terrorangrepet. Tidligere skipsreder Dan Odfjell står bak kronikken. Dagbladets Marie Simonsen har trukket den frem i en kommentar.». https://www.aftenposten.no/kultur/i/aWyrLM/bt-redaktoer-sier-omstridt-22-juli-kronikk-ikke-ville-blitt-publisert

«»– Vi ville ikke ha publisert denne kronikken i dag. Den er et usaklig personangrep på Eskil Pedersen. Den ville ikke ha passert debattgruppens faktasjekk og kvalitetssjekk fordi den tillegger Eskil Pedersen, AUF og Arbeiderpartiet politisk tvilsomme motiver og fremstår konspiratorisk. Det sier kulturredaktør Frode Bjerkestrand til Kampanje.»»

Hva slags tvilsomme motiver og konspiratoriske paranoia «de gode» fremstiller og tillegger all slags superonde «høyre-ekstreme» og «rasister» for, er ikke sagt noe om.

ABB eller andre personlighet Fjotolf Hansen er skapt av Nye Verdensorden partiet i Norge som også kalles Stortingspartiet, for å senere å bli brukt som politisk utpressing av de som ikke er enig med det korrupte Stortingspartiet (Nye Verdensorden partiet, som arbeider for den Jødiske antikristne superstat av verden). Neue Weltordnung partiet i Ettpartistaten Norge (I realiteten Ettpartistaten, fordi alle partiers politikk er bare betydningsløse detaljer som skiller dem), lykkes uhørt godt, slik at alle som er enig med ABB’s manifest (skrevet av dem – ABB er way too for lite intelligent til å skrive det selv) i spørsmål om innvandring og Norge som egen nasjon, mot hvem ABB kan bli brukt som en politisk extortion rocket, utpressing – ‘buhuu, du er som ABB‘, slik at de som arrangerte ABB’s operasjon sine argumenter i praksis blir enerådende i samfunnet.

Jonas Gahr Støre som nasjonens blivende CHEKA-Tsar mener at flere politiske familier enn Stoltenberg og Heiberg familien må si mer om «ekstremister», aka alle dem som ikke er enig med de norske jødiske familiene ved makten sine visjoner for den satanistiske videreutvikling av det norske samfunn:

Alle «ABB’s» argumenter i manifestet de skrev for ham blir i praksis forbudt å hevde og utbre. De blir tankekrim. De som skrev manifestet bestemte derfor hvilken meninger som skulle forbys i fremtiden, ved å innta dem i «ABB’s Manifest».

Bevisene i helt 100% praktisk politikk idag 10 år senere, beviser at dette var ABB’s intensjon, dette er hans og hans talmudiske føringsoffiserers intensjon bak hans operasjon. De vil transformere vår nasjon og vårt samfunn, det var ABB’s oppgave å hjelpe dem med.

Tittelfoto; Klovner på båttur, under ledelse av Jens Stoltenbergs homoseksuelle kompis politidirektør Mæland, som trenger å endre Norges konstitusjon for å få lov å adoptere barn i homoseksuelt samliv (hva de skal med barna vet ikke jeg, Gud gir vel barn til de han vil skal ha barn – uten at Staten/Satan tar barna fra gode normale familier og omplasserer dem til perverse sodomitter?). ABB var ALDRI på noen høyreekstremes side. Han gjorde en jobb for de som var meningen å bruke ham til politisk utpressing idag.

Tankegodset; Det er faktisk ikke meg som står blant de 10.000 personer på Telenor Arena i nazihelsing her:

Jeg har foreslått til PST tidligere og ledende jødiske føringsoffiserer i Norges transformasjon fra et kristent til et satanisk samfunn, Bergens Tidenes kommentator Jens Kihl på Twitter igår, at de som mener alvor med å ville «knuse nazismen«, bør kanskje begynne på regjeringsnivå å knuse den – og ikke dumme seg ut med at småfolk og proletariat skal være noen særlig stor nazifare ?

Ikke det nei? Tenkte meg det.. De vil vel ikke ta sine egne medsammensvorne, i den berømte Bibelske alle konspirasjoners mor, mot Gud og mennesker;

Mange år siden jeg fortalte dem hvor de måtte se… den farlige har blitt statsinstitusjonalisert…

De foretrekker å spille landets store helter ved å springe etter og telefonovervåke helt ubetydeligheter av småfolk og proletariat, mens de spiser snitter og kaker med de virkelige nazier, de vil jo helst ikke røre sine oppdragsgivere og sataniske medkonspiratører, dem som gir dem stillingene og statslønn. Jojo, verden vil som alltid bedras.

«De godes» Verdensorden

De «gode» og ‘tolerante’ går hardt ut nå i alle medier, på oppløpssiden av deres makts temporære utopia (ondskapsfulle verdensriker bygget på løgn og bedrag, mord og tyveri og ved sorcery har aldri i historien vart lenge), da må de forvente at vi også svarer med analyser på hva vi mener de vil oppnå med å gå så hardt ut, for sin makt, for sin ‘godhet’, for sin innflytelse på nasjonens fremtid, eller mangel på fremtid. Selv hadde jeg knalltro på AUF lederen fra Hordaland på Utøya, han var en ledertype etter min smak, dessverre ble mine favoritter drept, som etter en liste. De feige overlevde og tok æren, omtrent som krigseilerne ble utmanøvrert av de som kom utav de dype skoger i Oslo-knickers og knestrømper og tok makten og æren og pengene etter at krigen var slutt. Krapylene.

I et manifest på 1518 sider manifest klippet fra internet, skal det godt gjøres å ikke være enig i noe. For egen del hater jeg alle hovedstrømninger i tankegodset han står for, fordi Jesus hater det, hans sionisme og utbredelse av at satanistiske jøder er ‘guds utvalgte folk’ som er løgn og bedrag, hans (nasjonal) sosialisme, hans voldsbruk. Selvfølgelig vil konservative borgerlige måtte hate alt ABB står for, vi er et univers ifra hverandre i tankegodsets hovedstrøm.

Med tanke på at ABB var patsy for, hans operasjon planlagt, utført og sannheten om operasjonen dekket over for 70 år av hans føringsoffiserer ved makten i Norge (bevist ved det faktum at de har kunnet hemmelighetsstemple sannheten om operasjon i 70 år), av de som vil legge Norge under en Ny Verdensorden, Great Reset, at ABB er av en jødisk AP-familie, som egentlig burde vært et barnevernsbarn fordi han var uheldig å fødes inn i en dysfunksjonell jødisk familie, så om han ikke var gal før, så gjorde vel omskjærelsen resterende.

«Hjelp, DE skyter oss«, DE i flertall, rapporterte en jente til sin partiledelse ved Tove Mette Bjørkmo hjemme i Sortland mens det stod på. Hvorfor hemmeligholder norske myndigheter det at det var flere skyttere, om ikke personer i myndighetene selv er med på konspirasjonen, planlegging, organisering og utførelse?

ABB’s tankegods er det samme som for MIFF’s Conrad Myrland som de ‘kristne’ sionistiske (Mossads manifest s. 336: «And let’s end the stupid support for the Palestinians that the Eurabians have encouraged, and start supporting our cultural cousin, Israel.«); som for Jan Hanevold, som for Vebjørn Selbekk i Dagen, som for Kjell Furnes i ‘Ordet og Israel’, og alle de andre, også som vi i utallige artikler har avdekket er fra Arbeiderpartiets egne Jens Christian Hauge og Håkon Lie’s hardliner sionisme, hvor de på selv AP’s religiøst med forøvrig gudløst grunnlag skulle bygge ‘Nye Jerusalem’ av verden for jødene etter andre verdenskrig, og har holdt på med det til denne dag.

‘Det Nye Jerusalem’ og ‘Dansen rundt Gullkalven’
https://www.riksavisen.no/det-nye-jerusalem-og-dansen-rundt-gullkalven/

Så vi ser at selv ateistiske kommunistiske personer i Arbeiderpartiet av 1945+ årene blir religiøse i spørsmålet om jøders Hellighet og rett til å eie Verden, til å styre Verden, den talmudiske «rett» som Jesus Kristus egenhendig og alene utsatte for dem i 2000 år, han stiftet en åndelig bevegelse som satte dem tilbake i sin talmudiske vyer i 2000 år. Der kommer ABB’s tankegods ifra, halvparten av hans manifest dreier seg om det, om Israel og Jøder. Jeg driter vel i både Israel og Jøder jeg for min del.

Så lenge  Israel og Jøder ikke anerkjenner min rett til min nasjonalisme på linje med dem selv i sitt land, så kan de dra til helvete med sitt hykleri, løgner og faenskap.

‘Den Elendige’ – ‘symbolet’ for alle som er ‘ond’ nok til å tro på ABB’s form for ‘nasjonalisme’, er nok bare en syndebukk for alle de andre som var der sammen med ham og skjøt. ABB er symbolet på alt som alle skal hate, det nasjonale, det konservative, det borgerlige – blir dratt inn og rørt inn i ABB’s tankegods, mens det motsatte er tilfelle. Han var en ihuga jødisk sosialistisk sionist. Jeg tror at han er både for dum, tafatt og misfit til å skyte noen som helst. Andre skjøt for ham. Ganske sikkert.

De eneste som profitterer på ABB’s handlinger er de som hevder ‘Mer åpenhet, mer kjærlighet‘, mens det blir mindre av det samme for hver dag. For alle praktiske formål er det kun Den Nye Verdensordens partiet i Norge (Ettpartistaten, for har du aldri undret deg på hvorfor de blå ikke endrer alle lover de røde har gjort ved maktskifte, og vice versa?) som har hatt nytte av ABB’s terror for 10 år siden, fordi han kan brukes som en politisk extortion rocket til å tie opposisjonen hele tiden siden.

Alle vil gjerne fremstille seg selv som «de gode». Er de? Når ble kollektivistiske rørsler gode? Individer kan være gode. Kollektivistiske rørsler og ideologier blir det aldri ! (de blir satanifisert før de engang er tiltenkt).

Fritt etter Mímir Kristjánsson :

Bak hver den gikk som i CHEKA døden,
vi skal aldri glemme dem,
står en aldri alene igjen; Gud er der.
Kameratenes kollektive rørsle mot individet,
står Englene for den ensomme samlet,
i steil og naken trass
Å, de CHEKA kamerater,
de kan døde oss,
men vår Ånd og Sjel får de aldri.

❤ ❤ ❤

66 million industrielt eksterminert, av kollektivistenes CHEKA, i tidenes Holocaust, i Bolsjevik jødiske Sovjet. Der også fikk «de gode» definere godt og ondt. Det endte med en opptelling av lik på 66 million når Alexander Solshenitzyn var ferdig med sin bok ‘The Gular Archipelago’.

«De godes» offer

Ingen statuer. Ingen minnesmerker. Ingen biskoper som gråter for dem.

Hvert eneste år dør det dobbelt så mange barn og unge mens de er under Barnevernets omsorg, som de som døde på Utøya. Hvorfor er noen unge mer verdt enn andre ? Er AUF’ere mer verdt ? Disse dobbelt så mange som dør hvert eneste år, de blir aldri symboler på ‘det gode’. Den ære å være symbol på ‘de gode’, det vil broilerne med nedarvet politisk makt og innflytelse tilgodese for seg selv. La nå endelig meg som den eneste, tale de stemmeløses sak.

Nordlys-redaktøren starter: «Det er en skam at de overlevende har blitt overlatt til seg selv.»
https://www.nordlys.no/22-juli-er-et-apent-sar-pa-den-norske-samfunnskroppen/o/5-124-132903

«Da terroren rammet Norge, ga staten 144 millioner til kommunene».
«Stian Kogler var 17 år da han måtte svømme for livet for å unngå terroristens skudd på Utøya. Da han landet i Tromsø dagen etter, sto et kriseteam og ventet på ham.»

Nordlys-redaktøren påsto: «overlatt til seg selv».
Kogler sier: «sto et kriseteam og ventet».
https://www.aftenposten.no/norge/i/7KW2rV/begge-overlevde-utoeya-bare-en-av-dem-fikk-hjelpen-de-trengte

De lyver og bedrar for sitt narrativ. Barnevernsbarn og deres foreldre  er de som alltid står alene. De som mister sine barn av hva broilerne lærer på Utøya og andre hjernevask institusjoner. Aldri noe kriseteam som venter familer under dekonstruksjon av Staten. Mitt poeng er at familien er en kristen institusjon. En kan ikke forvente at de som bestemmer når de er jøder, muslimer eller annet – at de da ikke ønsker kristne tradisjoner å fortsette. De vil ha annerledes… Karin Stoltenberg jødinne, Kari Killen og jeg mistenker Gro Harlem Brundtland også..

Her startet det, her begynte det å gjøres barna til Statens barn og ikke foreldrenes barn:

MotDagisten og Arbeiderpartiets nestleder og utenriksminister, den jødiske professor og historiker Edvard Bull, sønn til Edvard Isak Hambro Bull,
http://no.wikipedia.org/wiki/Edvard_Bull_d.e.
som skrev følgende i sin bok ‘Kommunisme og religion’ fra 1923:

”Vi skal gjøre skolen verdslig, likesom sykepleien og begravelsen, ekteskapet og fødsels-registreringen.

Vi skal sloss uforsonlig med den bestående offisielle lutherdom, som med andre fordummende sekter.

Vi skal ha en pågående og hensynsløs kirkepolitikk, fordi vi mener at religionen i og for seg er en privatsak. Barna skal gjøres til sosialister, og det er lærerne som skal gjøre dem til det.

Skal vi skape den sosialistiske skole, må vi ha makten i skolestyrene og i kommunestyrene, og bruke vår makt hensynsløst.

Vi vil bort fra alt det barbariske og fra den usunne lære og moral, som barna lærer gjennom religions-undervisningen. Skolepolitikk er klassepolitikk”.

Der jo bare å se til Stortingspartiet for å se hvor fantastisk godt de har lykkes med sitt program fra da til d.d. Selv ‘kristne’ partier går inn for dette med liv og lyst. De presterer faktisk  å kalle det god kristendom (?). Ble verden noe mindre barbarisk med de gudløse i landets ledelse gjennom de siste 60 år?

Et sosialistisk barnevern med funksjon å knuse og radbrekke den kristne familieinstitusjonen for enhver pris, som broilerne fra Utøya var eslet til og liker å administrere, tjene penger og sin lønn på, kanskje arbeider mange av broilerne 10 år etter – utdannet til politisk arbeid fra Utøya, nettopp med å avrette dobbelt så mange som ble drept på Utøya, HVERT ÅR – i barnevernet sitt – en institusjon som brukes til å henrette familier som ikke går i marsjtakten til ABB og hans politiske kohort ?

Barnevernets ABB’er dreper 2x så mange, HVERT ÅR
https://barnevernsofre.wordpress.com/2015/11/26/barnevernet-dreper/

Ti år etter bør vi kanskje drøfte hvorfor de andre som var på Utøya og skjøt ikke er tatt ennå, ikke engang prøvd å bli tatt.

De nye symboler for hvem som er ond og hvem som er god er i verste fall feil, i beste fall misvisende. De nye «hellige» symboler i dagens blasfemilov for hva som er et godt menneske er ikke i Bibelen, kanskje finner vi dem i Sions Eldstes Protokoller.

De nye sosialdemokratiske idealer på hvem som er god eller hvem som er ond minner mer om politisk utpressing spør en meg.. «Du er ond om dere ikke tror som oss og tilber våre symboler» liksom.. For oss kristne er dette ikke mulig. Om du har tatt imot Kristus eller ikke, er tegn på en god / ond person, ikke om en har adoptert partienes sosialdemokratiske (sosialistiske) idealer.

ABB er jo merkelig nok som bestilt for slik politisk utpressing «extortion»… Så mye for mer åpenhet, mer kjærlighet.. Mon det.. om ikke det motsatte ble tilfellet. For i den Nye Statsreligion, der skal all blasfemi straffes hardt. Støre skal opprette CHEKA etter modell av jødene Lenin (Blank) og Trotsky (Bronstein) sier han.

Blowin’ In The Wind (Bob Dylan Cover) by Jessica Rhaye and the Ramshackle Parade

Norges CHEKA

Støre sutrer, han vil jo gjerne være verdensmester i godhet den mannen, det vil jo de fleste av hans like:

Jeg tror det der er gjort av voldelige og totalitære antirasister, som vil bruke det politisk.. de trenger slike episoder.. absolutt ingen andre trenger slike episoder..

Nå er det jo ikke forbudt å være rasist da, så litt rasist er helt ok. Ingen problem med det. Straffbart er bare de rasistiske ytringer. Rasisme brukes som et politisk slag- og voldsvåpen.

Enhver kan være så rasistisk en vil.. bare hold kjeft om det liksom…. uærlighet er satanistenes dagsorden, de elsker den – som Erna Solberg som ikke engang klarer å si «så sant hjelpe meg Gud» i sin innsettelsesed.. Jeg forstår at hardcore satanister har problemer med å ta Guds navn i sin munn….

Jeg mener at som Trotsky aka Bronstein (CHEKAS’s stifter og grunnlegger i Sovjet – de myrdet 66 million for «rasisme») som fant opp rasisme begrepet i 1917, fordi de hadde planer med å importere kriminelle, tyver og mordere i RUS-folkets nasjon Russland for å lage krig mot befolkningen – M/S Kristianiafjord til NAL gikk i skytteltrafikk for dem å importere jødisk finansierte barbarer for seg til å føre deres krig mot almenheten, som M/S Ocean Viking over Middelhavet idag, (RUS betyr Skandinav, som var en kristen nasjon den tiden, 66 million av vårt folk ble Holocaustet og erstattet med mongoler og asiater i RUSland) og de ville ikke at noen skulle kritisere deres ondsinnede planer, så de ble kalt «rasister» som kritiserte Bronstein. Bronsteins flokk skulle jo liksom være så mye bedre enn vårt folk sin kristne RUS-flokk.. Bronstein og Lenin (Blank) var ganske overlegen og hovmodig og arrogant på at de var så mye bedre enn de av RUS-folket. Den andre loven disse perverse og morderiske satanister laget var  loven mot «antisemittisme»,  den loven og den mot «rasisme» industrielt eksterminerte og Holocaustet 66 million kristne mennesker. «Satans ormeyngel«, kalte Jesus dem. Jeg undrer på om begrepet er for mildt.

Er PST på utkikk etter farer for rikets sikkerhet og tjener denne nasjonens folk, og ikke tjener et ‘fremmed folk’, så vet de hvor de skal lete. Om ikke skal de bare fortsette med hva de gjør idag.

Jeg tenker ofte på slike som flokken av nyttige tanketomme idioter i Svaretemarjaene idag, hvordan Gahr Støre bygger opp hatet hos dem … de som skal følge ordre, ikke tenke selv.. de skal bemanne Svartemarjaene, ikke tenke selv, gjør nøyaktig som Støre sier… kill kill kill (rasistene), sa Lenin (Blank), mens han vadet i knærne til blods… kill, kill, kill (rasistene), sier Støre. Fyll opp Svartemarjaene..

Jeg spår at en vakker dag for Støre og hans flokk, har slike mennesker som dem igjen fått den TOTALE makten, hvor flokken deres har slik makt som de hadde her, ingen kan si dem imot, som Aleksandr I. Solzhenitsyn beskriver i boken ‘The Gulag Archipelago’.. Hvem var egentlig de største farer for demokratiet da ?

“Og hvordan vi senere brente inne med i leirene og tenkte: Hvordan ville ting ha vært om enhver Sikkerhetsoperatør, da han gikk ut om natten for å arrestere, hadde vært usikre på om han ville komme tilbake i live og måtte si farvel til sin familie? Eller hvis folk i perioder med massearrestasjoner, som for eksempel i Leningrad, da de arresterte en fjerdedel av hele byen, ikke bare hadde sittet der i leilighetene sine, og ble skremt av skrekk ved hvert smell av døren og i hvert trinn trappen, men hadde forstått at de ikke hadde noe igjen å tape, og med frimodighet hadde satt opp et bakhold på et halvt dusin mennesker med økser, hamre, pokere eller hva annet som var tilgjengelig? … Organene ville veldig raskt har hatt mangel på offiserer og transport, og til tross for all Stalins blodtørst, ville den forbannede maskinen ha stoppet! Hvis … hvis … Vi elsket ikke frihet nok. Og enda mer – vi hadde ingen bevissthet om den virkelige situasjonen … Vi fortjente rent og rett og slett alt som skjedde etterpå. »


“And how we burned in the camps later, thinking: What would things have been like if every Security operative, when he went out at night to make an arrest, had been uncertain whether he would return alive and had to say good-bye to his family? Or if, during periods of mass arrests, as for example in Leningrad, when they arrested a quarter of the entire city, people had not simply sat there in their lairs, paling with terror at every bang of the downstairs door and at every step on the staircase, but had understood they had nothing left to lose and had boldly set up in the downstairs hall an ambush of half a dozen people with axes, hammers, pokers, or whatever else was at hand?… The Organs would very quickly have suffered a shortage of officers and transport and, notwithstanding all of Stalin’s thirst, the cursed machine would have ground to a halt! If…if…We didn’t love freedom enough. And even more – we had no awareness of the real situation…. We purely and simply deserved everything that happened afterward.”

― Aleksandr I. Solzhenitsyn , The Gulag Archipelago 1918–1956

Mitt kristne tankegods

Sånn. Er det fremdeles noen som mener at mitt tankegods er likt ABB’s?

Jeg er bærer av Jesus Kristus sin Hellige Ånd, jeg er forvalter av Jesus Kristus sitt tankegods, og jeg er kjempestolt av det. ABB var sterkt pro-jødisk, jeg er som min venn Jesus Kristus fra Nazareth mer anti-Jødisk. ABB var ihuga nasjonal-sosialist, jeg hater som pesten all sosialisme som Utøya ungdommen hjernevaskes med. Derfor unner jeg Utøya-ungdom og annen ungdom å bli selvtenkende individer, og vil inspirere de til å være mer selvtenkende, undrende, spørrende, uten derFuhrere som Erna Solberg og Støre. Jeg unner dem bedre enn å være sosialistiske krapyl ala ‘Hitlerjugend’ eller kommunistiske «Pioneers», hvor de ikke får lov å tenke en eneste selvstendig tanke på egen hånd, takket være statsreligionens klamme ideologiske tentakler hos korrupte individer som nevnt.

Lykke til ungdom. Det blir vanskelige og vanskeligere å være et autonomt menneske, med frie viljer, som Gud skapte oss til. Deres sinn blir formet, deres skjebner bestemt før deres fødsel, av menn og kvinner på partikontorer og politiske seminarer. Dere har absolutt null, -0-, zero. nada innflytelse på verden og deres egne liv. Det er noe dere er hjernevasket å innbille dere, alle deres tanker og følelser er programmert dere, på og i institusjoner som Utøya, NRK, TV2 og resten av det sataniske apparat. Klimaspøkelset er programmert dere. COVID  frykt er programmert dere. Frykten er satanisters fremste våpen.

KUN Jesus Kristus er redningen for deres liv. Jesus sender sin Hellige Ånde slik at dere bevarer evnen til selvstendig tenkning. ‘For den som banker på, skal det lukkes opp‘, sier Mesteren. Prøv det.

Del gjerne denne «flyer», for å minnes ofrene for en gudløs og sosialistisk politikk, som de ble drillet i blant mange andre steder også på Utøya, en sosialisme som ABB også i store trekk er for, som nasjonal sosialist (nazist). «Den Gode Hyrde» er i Norge avskaffet, de «Onde Hyrder» hare fått overta, for «en tid, og halvannen tid«, som Bibelen sier det. Vi skal gi satanistene em mulighet til å avsløre seg, for de skal dømmes; Dommedag.

Jeg ber av prinsipp ikke Gud om noe annet enn å gjøre Guds egen vilje, ikke min. MEN, det hadde vært fint for meg å se trynene deres, disse ondskapens krapyl, den dag de skal falle, og ansiktsutrykkene deres, når de forstår at deres Verdensrike – The Great Reset – kunne ikke komme istand likevel, FORDI – Jesus Kristus vant fremdeles over jødetampene og Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) på Golgate.

De som stod bak planla, arrangerte or organiserte ABB sine udåder, slik at de senere kunne bruke ham til politisk utpressing for norsk ettpartipolitikk hele tiden siden, og i fremtiden, forvent CHEKA.

https://www.riksavisen.no/227-mossadciami6-angriper-norge/

https://www.riksavisen.no/mossad-bak-utoya-terrorismen/

Her er Sjefen. Også jødenes Sjef, hva ondskap de får lov å gjøre og ikke

Jesus Kristus er FREMDELES på sin TRONE – de kan ikke bestemme imot Guds vilje at han ikke lenger skal sitte ved høyre hånden til Allmakten, og ikke lenger skal være denne nasjonens åndelige Konge over kongene våre. Det er ikke i satanisters makt. Esau (jødene) skal fremdeles være Jacobs (hvite kristne rase; Israelittene  – som forlot Midtøsten 730 år før Jesus sin tid, via Asssyria fangenskap/Kaukasus til Europa, bygget Europa) tjenere (Romans 9:12), ikke herskere (Genesis 25:23)

Jeg har alltid min store glede å minne på galskapen i ABB’s sionistiske tankegods, BEVISET på dets galskap som han delte med Arbeiderparti fedrene: Når det tordnet og lynte, tempelforhenget revnet, det talmudiske satanist tempel i grus, 2000 års diaspora som pariakaste som straff, forbudt i 119 nasjoner, INGEN liker dem eller vil bo sammen med dem. Det er BEVISET på deres dårskap og ondskap, at dere er ikke sjefer for annet enn deres egen fullt fortjente undergang.

Karmastudier viser: Forsiktig mine talmudiske jødiske satanist venner, ikke bli for arrogant og selvsikker, da gjør dere feil (Genesis 27:40), og da vil deres undergang komme – igjen :

Capice ?  Hehe  🙂

Angelina Green: «I’ll stand by you» (med de «Stemmeløse»)

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring
    
  
  
    

3 Kommentarer

 1. Pingback: ABB har radikalisert PST og resten av samfunnet – Riksavisen

 2. «77 barn og unge ble regelrett slaktet av en gal mann. HAN var den eneste skyldige! Og de som nå misbruker 10 årsdagen med å tildele andre skyld, burde stagge seg selv og innse at de selv bidrar med å spre hat i vårt samfunn!» @resettno

  https://resett.no/2021/07/21/22-juli-tjener-medienes-massive-anklager-mot-det-norske-samfunnet-de-overlevendes-interesser/

  «69 mennesker ble drept på Utøya. 8 i regjeringskvartalet. 33 av ofrene var under 18 år gamle. En terror uten sidestykke i norsk historie. Men minnes vi ofre for terror likt i Norge? Er noen ofre mer verdt for samfunnet enn andre?»

  https://www.lykten.no/kommentar/utoya-10-ar-etter-terroren-hva-har-vi-laert/

 3. «77 barn og unge ble regelrett slaktet av en gal mann. HAN var den eneste skyldige! Og de som nå misbruker 10 årsdagen med å tildele andre skyld, burde stagge seg selv og innse at de selv bidrar med å spre hat i vårt samfunn!» @resettno

  https://resett.no/2021/07/21/22-juli-tjener-medienes-massive-anklager-mot-det-norske-samfunnet-de-overlevendes-interesser/

  «69 mennesker ble drept på Utøya. 8 i regjeringskvartalet. 33 av ofrene var under 18 år gamle. En terror uten sidestykke i norsk historie. Men minnes vi ofre for terror likt i Norge? Er noen ofre mer verdt for samfunnet enn andre?»

  https://www.lykten.no/kommentar/utoya-10-ar-etter-terroren-hva-har-vi-laert/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.