Elmer Solbergs kritiserer #Okkupasjonsmakthaverne og «behandles» av «psykisk helsevern»

Elmer som kristen var ivrig og avslørte Okkupasjonsmakthaverne skriftlig og muntlig i videoer med mere. Elmer har jo gjort noen tabber, ved at han har kommet med trusler om vold. Det bør han ikke ha gjort. Da tar de han med en gang. Vi andre som sier imot deres Nye Verdensorden og antikristne Great Reset uten dette har de litt mer problem med å få tatt …, men de sitter nok og funderer på hvordan 🙂

«Behandlingen» av dissidenter går vanligvis ut på at de vanlige nyttige idioter i sort og hvitt kjemisk lobotomerer personen som bolsjevik-Jødene hater, slik at personen sitter og slever og ler resten av livet, i offentlig «omsorg».
Dommen fra Gulating kan dere lese nedenfor. Den er et soleklart bestillingsverk. I Norge er ‘rettferdigheten’ i domstolen slik utformet at enhver lov kan på talmudisk vis vrenges og vris på til ene eller andre avgjørelse, og til oppdragsgivernes fulle tilfredshet, hver gang. Sier moseloven du ikke skal myrde, kommer de frem til at det gjelder bare alle andre enn dem selv sine mord, talmudisk «rettferd».

Vi nevnte Elmer Solberg i denne artikkelen, og oversettelse av en bok om CHEKA psykiatri praksis;
https://www.riksavisen.no/det-viktige-for-great-reset-av-norge-na-er-a-ta-ut-alle-personer-som-inspirerer-folket-a-tenke-selv/

Synnøve Fjellbakk Taftø, Jonas Gahr var dypt involvert også i den saken, hør hennes historie her. Les her ;
https://www.riksavisen.no/apent-brev-til-stoltenberg-av-synnoeve-fjellbakk-taftoe/
https://www.riksavisen.no/maktapparatet-versus-synnoeve-fjellbakk-taftoe/

Norske folks Herskere. Israelittene er i Talmudikernes vold.

Jødiske Lavrentiy Beria; CHEKA-sjefen, hvordan psykiatrien ble oppfunnet for dette formål les denne artikkelen, kunsten å gjøre kristne «fantasiløs og føyelig for resten av sine dager«, den andre loven de innførte var dødsstraff for «antisemittisme», 66 million myrdet de med den loven, de bare rett og slett gjorde sine mord «lovlig», mer praktisk det;

«Du må jobbe til «religion» er synonymt med «galskap». Du må jobbe til embetsmennene i by-, fylkes- og delstatsmyndighetene ikke vil tenke seg om to ganger før de kaster seg over religiøse grupper som offentlige fiender.» (II-14)

«Folket må bringes inn i troen på at hvert individ i samfunnet som er dissidenter … mot innsats og aktiviteter for å slavebinde hele nasjonen, må anses å være en vanvittig person … og … gis elektriske støt, og gjøre dem fantasiløs og føyelig for resten av sine dager. (II-Ch.12)»

«Selv om det ikke er selvsagt at elektrisk støt har noen terapeutisk verdi, mer enn å lage den enkelte mer fornuftig, er det tilstrekkelig resultat at straff verdien det vil skape i pasientens større samarbeidsorientert holdning (s. 19)»

Elektrostøt er erstattet med kjemiske substanser idag. Elmers helse blir nok aldri den samme igjen, av bivirkningene av de kjemiske substanser de bruker til å lobotomere ham. Kristne er advart i Bibelen, dette er hva som venter. Bibelen sier i Matt. 10:16 at Jesus instruerer sitt folk; «Jeg sender dere ut som sauer blant ulver. Vær derfor klok som slanger og uskyldig som duer«.

The Martyrs Last Prayer, exposing evil

Bildet til venstre er slik som kristne gjør dette, stille protest. David i løvens hule. Kristne må huske dere har med verdens mest ondskapsfulle folkeferd å gjøre. De samme idag som da.

De kontrollerer politi, militæret, PST, regjering og Storting, helsevesen og andre vesen, så ikke forestill dere at dere kan gjøre noen forskjell med å være stor i kjeften, og skape voldelige bevegelser. Vi er som mygger for askeNAZI bolsjevik Klaus Schwab’s lokale representanter Gahr og Stoltenberg og Co. De har makten, våpnene, opinionen, media, politiet, domstolene, de eier disse etater, og menneskene som jobber der med hud og hår.

Gud vil ta seg av dem. Det skal vi vente på. Når verdens reelle kongenes Konge kommer igjen (Isaiah 9:6), Jesus Kristus, da må nok Klaus Schwab, Gahr og Stoltenberg og deres uomvendte slekt gå fra å være ond til å bli snille, ved å bli omskjært på hjertet, fremfor skamfere seg selv nedentil, kunne de heller blitt snill ved å omskjære hjertet sitt (Leviticus 26:41, Ezekiel 44:7, Jeremiah 9:25, Acts 7:51).

De får finne seg i å bli deponert på historiens søppelplass for sitt forsøk å forene verden i antikristen «harmoni» under klima-religionen.. 🙂 Jeg skrev jo allerede i perioden 2008-2010 hvordan Club of Rome skrev for jødinnen Gro Harlem Brundtland (som knapt vel kan å skrive navnet sitt stakkars), hvordan de trengte noe nytt som kunne «forene menneskeheten»; Klima-religionen, mer som en sekt. Tror jeg holder meg til Kvitekrist 🙂

Så lær av dette, husk talmud-jødene av Edom slekten tok Jesus og apostlene på samme måte (Matt. 27:1,2 og Joh. 15:20), da som nå idag, samme folket, sørg for å ha den moralske upperhand, eller de tar deg i dag. Vi er advart. Peter hogg øret av en av deres soldater. Jesus forbannet hans dumskap, og ba han stikke sverdet tilbake i sliren. Dette var ikke måten å gjøre det på.

Israelittene er i Talmudikernes vold

Hva dere kan spørre dere om, det er nevnt i dommen Elmer Solberg er kriminell med truslene sine, hvorfor sikter de ham da ikke for det kriminelle fremfor å bruke psykiatri som vi i denne artikkel påviste CHEKA gjorde det ?

Her er dommen mot ham, hvor han hver 14 dag blir kjemisk lobotomert :

lgsiv_avgjorelse_lg-2022-131646

. (TRYKK PIL NED FOR Å BLA TIL NESTE SIDE)
De også skal stå til ansvar for hva de gjør. De glemmer nok aldri at det lynet og tordnet, tempelforhenget revnet, «dette var virkelig Guds Sønn» (Matt. 27:54) gikk omkvedet gjennom bermen som ropte «korsfest, korsfest» av den uskyldige, – «la hans blod komme over oss og våre barn» sverget de i sitt hat (Matt. 27:25), og noen få år etter ble de sendt i diaspora, for sin usigelige hang til ondskapsfullt å korsfeste uskyldige. Det hadde vært mye mer rettvist om de hadde gitt Elmer 6 måneder fengsel for truslene som er kriminell, ingen tvil om. Men det vil de ikke, fordi det er hans kristne stemme de vil stilne. Etter at han var ute av fengslet hadde han fortsatt, og lært hva han skal ikke gjøre. De MÅ stilne han for evig og alltid, hvis ikke er ikke deres gjerning fullbragt.

Derfor MÅ de gjøre det på denne måten, kjemisk lobotomere, for godt. Fordi Jesus Kristus var og er deres hovedfiende. Jesus Kristus er den de hater. Jesus advarte om dette. At hans følgere skal som apostlene oppleve dette. Det får vi tåle. De får tåle jeg minner om dette;

Karma krasj kurs for Jøder

Møre og Romsdal statsforvalter Else-May Norderhus og Arbeiderpartiets kvinnenettverk (Utøya-generasjonen, virker som det er slike teknikker de lærte på Utøya) beskyldte meg for det samme som nevnes i dommen som «sykdom», at å sende mange personer email var tegn på psykisk sykdom, den var sendt til en del medier om hennes korrupsjon av rettferd og merket «PRESSEMELDING». Er det ikke ganske normalt å ha flere emailadresser i email for Pressemelding da? Jeg lurer ofte på om det gjør vondt å være så dum, minus på IQ kontoen hos de kjønnskvoterte dessverre.. Deres kjønn er evig nok til hvilken som helst stilling.

Her er vår hilsen til Elmer idag.

Där rosor aldrig dör

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring