Venstreradikales bruk av psykiatri for sovjetisk bolsjevik-jødisk meningsterror

Denne artikkel skal vise og avsløre med fullt navn om mulig, denne venstre radikale berme som mener alle som ikke mener som dem bør undergis psykiatrisk behandling. De bedriver psykisk terror, organisert psykisk vold, med de jødiske okkupasjonsmyndigheters trampeklapp.

De fleste som Sofia Rana opplært i metode av leder i AntiRasistisk Senter og Forstander i det Mosaiske Trossamfunn Ervin Kohn, som er de ledende sammen med miljøene rundt HumanEtisk Forbund og i Nyhetsspeilet tiden en forening som het «Skepsis». Dette tankegodset å diagnostisere alle som er uenig i sak og politikk er egentlig jødisk. Vi skal bevise det her, at alle slike ekstrem venstreside bruker det.

Sovjet 2.0. Psykiatri var en velkjent metode de jødiske bolsjeviker brukte i Sovjet for å ta ut sine politiske motstandere. De myrdet 66 million mennesker fra 1917 -1956.

https://www.riksavisen.no/psykiatri-en-vellykket-jodisk-vitenskap-mot-dissenteri/

Husk når du leser hva disse gærne venstreradikalerne har utav seg av hatefull eder og galle samling nederst, så har de tusenvis som tenker som seg i Dypstaten, hos Politiet og helsevesenet. Dette er en politisk metode og verktøy, de er alle klar over den, og bruker den, aktivt og ondskapsfullt. Sovjet 2.0. Frykten er deres våpen, de trenger barnevern og psykiatri for å holde folk i konstant frykt, så de holder seg på matten, og ikke gjør opprør mot okkkupasjons makthaverne. De liv som går tapt i systemet  betyr ikke ett eller tusen liv mindre i landet noe som helst for okkupasjonsmakthaverne.. de trenger å opprettholde fryktfaktoren i befokningen ved hjelp av barnevern og psykiatri, koste hva det koste vil… lydige folk er viktigere enn levende folk.. Sovjet 2.0.

Okkupasjonsmakten. Han til venstre var ansvarlig for å kjemisk lobotomere Synnøve Fjellbakk Taftø etter at hun avslørte at de gjorde statskupp etter WW2, han til høyre velsignet ondskapen.

https://www.riksavisen.no/deepstate-norway-1945-2023-from-nazi-occupation-to-askenazi-occupation/

Vi skal idag avsløre det venstreekstremistiske sataniske tankegods. Her kommer 30-40 til bare jeg får fyrt opp min gamle PC, alle de jeg samlet der fra Nyhetsspeilet tiden. Iflg de venstrevridde idiotene har jeg vært sinnsyk i 20+ år. Har jo gått bra UTEN deres «omsorg» og «behandling».

Okkupasjons makthavernes nyttige idioter i Sort (Politi) og Hvitt (Legestand)

Jeg har en 30-40 venstre radikale røde berme postulater om deres diagnoser av meg, jødenes satanist Rabbi Karl Mordechai Marx Levy sine nyttige idioter. Her er en optimist som tror at de jødiske okkupasjonsstyrker i Norge bryr seg om syke. De må reservere plassene for de politiske dissidentene de skal «nøytralisere», selvsagt;

Systemet må forbeholdes de som mener noe annet politisk enn våre okkupasjonsmakthavere, må vite, og som utbasunerer sin uenighet om gjeldende politikk:

En viss lakselusforsker Øivind Bergh, mest sannsynlig jøde, siden hans modus operandi er veldig bolsjevik-jødisk, var den mest avsindige arbeiderpartiet og «human»-etiker med dette opplegg, den gang, 15+ år siden. De har igrunn holdt på gjennom mine 1050 artikler, over 25 år, man blir jo av og til litt lei av disse åndsunderutviklede kasusene med dyrets merke, som synger den samme tune til det kjedsommelige. Slik er modusen deres, det sataniske tankegodset deres:

Det er helt vanlig for denne røde berme å mene at psykiatri skal brukes til meningsterror. De ser ingenting galt med det. Disse menneskene mener helt alvorlig at alle som mener noe annet enn dem, de har en diagnose. Jeg har skjermprint tilbake til Nyhetsspeil tiden, samme idiotargument hele tiden, folk som ikke engang klarer rettskriving, dum som et brød de ikke klarer normalt argument, men diagnostisere anser de seg flink til. Komplett idioter, til større idioter, til mer hovmod. Skal vi se.

Tidligere diplomat og jurist Synnøve Fjellbakk Taftø ble kjemisk lobotomert et helt liv av Gro Harlem Brundtland og GAHR Støre for å avsløre okkupasjonsmakten : «I denne tiden ble Norge ikke styrt av den første regjeringen Gerhardsen, men av allierte propagandaeksperter, de fleste av jødisk herkomst, som ga ordrer til de spesialutplukkede departementsrådene i hvert enkelt departement om hva som skulle gjøres.» https://www.riksavisen.no/apent-brev-til-stoltenberg-av-synnoeve-fjellbakk-taftoe/

Politiet er flust av venstreradikale satanister, som mer enn gjerne gjør litt ondskap

Kom tilbake siden. Jeg samler dem her når jeg får tid , innimellom. Jeg har hørt det samme idiot argument i 15 – 20 år, spesielt i Nyhetsspeilet tiden.. Jeg har vel en 15-20 diagnoser KUN fra havforsker og lakselusprofessor Øivind Bergh.
https://www.riksavisen.no/mentalt-forstyrrede-oyvind-bergh-med-blankofullmakt-til-a-ga-bananas-pa-fri-tanke/

Knut Hamsun fikk det samme av idioter som disse, før han skrev «Pan». 🙂 «Det hører historien til at Ødegård også ville tvangsinnlagt Knut Hamsun med samme diagnose i 1898, det året dikteren skrev Victoria«. Disse hovmodige arrogante åndssvake idioter. De klarer knapt skrive navnet sitt mange av dem.
https://www.riksavisen.no/arnold-jukleroed-psykiatriens-uhyggelige-menneskeforakt-avsloert/

Nå er jeg lei, og jeg skal kartlegge det miljøet som bruker psykatri som meningsterror. I vår familie vet vi utmerket hva en psykose er, ingen venstreradikal satanist fra AP, og HEF leiren skal innbille oss annet enn hva vi har sett, at når folk kler seg naken og springer langs landeveien, da er de psykotisk, og må ha helsehjelp. Ellers er det meningsterror.

Elmer Solberg er ute av systemet, og hans bødler etter hva jeg hører har sagt at om han skriver noe på Facebook igjen, så må han kjemisk lobotomeres noe til, igjen.

Leger og psykologer har samme ondskapsfulle sataniske tankegods som disse må vi huske, jfr. saken til tvangsinnlagte Egil Klubben, Trond Harald Haaland, Arvid Gimre, Elmer Solberg og Synnøve Fjelbakk Taftø, som den jødiske okkupasjonsmakts nyttige idioter og tjenestefolk gjør dette for.

Jeg er nok av den formening at den «legen» de har importert for å være bøddel for seg : Ersebet Szarz ved Universitetssykehuset i Stavanger, nok må finne seg i bli anmeldt og straffeforfulgt også, hvis ikke er det utrygt for enhver innbygger. Norges jødiske okkupasjonsmakt liker visst å bruke øst europeiske kommunister.

https://www.riksavisen.no/vi-minnes-66-million-holocaustede/

Bolsjevik-jødene har mange liv og skjebner på samvittigheten, og i sin karma-ryggsekk. De som tier samtykker.

https://en.wikipedia.org/wiki/Political_abuse_of_psychiatry_in_the_Soviet_Union

Vi skal altså kartlegge det venstre ekstreme, som ikke vil bruke psykiatri for helsemessige årsaker, men for ren venstre radikal terror, meningsterror. Jeg har nok en 20-30 slike, bare jeg får letet lenge nok. Følg denne linken for å finne alle artikler jeg har skrevet om bolsjevik-jødenes psykiatri praksis, som metode og våpen mot dem de hater, som mener noe annet enn dem, spesielt kristne, de myrdet 66 million slik som dette, mange ved hjelp av psykiatri https://www.riksavisen.no/tag/psykiatri/

Arnold Juklerød; Psykiatriens uhyggelige menneskeforakt avslørt
https://www.riksavisen.no/arnold-jukleroed-psykiatriens-uhyggelige-menneskeforakt-avsloert/

Dumme kjønnskvoterte kvinnfolk og kasterte menn som psykiatere forbeholder seg retten til å føle seg frem til diagnosene:

Alle av de som Bibelen kaller REPROBATE under mener nok at en person med penis kan være en jente, men de mener det er jeg som er sinnsyk (?).

Ola

(venter på noen som gir meg hans etternavn)

Så har idioten hørt at trusler er straffbar, og nå går han videre inn i det modus at han skal prøve å skremme meg 🙂 . Jeg har holdt på med å informere disse idiotene i 20+ år, og møtt denne bermen i kommentarfeltene, der er ingenting nytt under solen for meg i denne forbindelse;

Jeg informerer idioten at det er KUN trusler om vold som er straffbar, og at min trussel om å publisere navnet på alle ondskapsfulle av den røde berme som bruker psyiatri trusler som meningsterror skal bli avslørt så naboene deres kan passe seg for dem, er IKKE straffbart. Jeg gjør jo bare det samme med det som den røde berme gjør med virkelige og mest imaginære «nazister».

Anne Holt

Tidligere minister for Arbeiderpartiet ser vi har det dødelige tankegodset. Hva hun sier er i virkeligheten at noen tar og eliminerer han med hjelp av deres psykiatriske bødler. At han «behandles», aka «prosesseres» av deres CHEKA:

Sofia Rana

Rødts Sofia Rana mener jeg er sinnsyk fordi jeg påpeker det Bibelske 666 i Arbeiderpartiets logo, jeg antar at både sinnsyke og ikke-sinnsyke muligens klarer å se det samme ?

Vi kristne skal bekjempe kommunister som Sofia Rana retorisk, inntil Gud tar dem ut for godt for deres kalkulerte ondsinnethet. Hun vil bruke psykiatrien mot folk som er så sinnsyke de ikke mener det samme som henne og den ugudelige jødiske satanist Karl Mordechai Marx Levy, og Ervin Kohn.

Ingvild Frivold

En av de som ikke helt vet om de er mann eller kvinne : «Was fostered to be a man, but that obviously didn’t work».

Rolf Bullit

Venn av Sofia Rana. Rød internet pøbel. Hva som kjennetegner dem er mangel på normal folkeskikk   https://twitter.com/rolf_bullitt

@Marakkel

Sofia Rana’s venn. Vi forstår jo at de helst vil opptre anonymt den røde berme, men dette er jo slikt vi kristne må utstå fra disse åndelig underviklede undermennesker, det vi i gamle dager kalte «åndssvake», og som vi ser her av og til åndstomme, hva Bibelen kaller med «dyrets merke».

.

Huffda, han ser ikke helt god ut han selv:

Jeg får satse på at politiet har han under overvåkning. Sofia Rana har jo outet min kone og barn, de skyr ingen midler i det miljøet.

Sofia Ranas venner med samme tankegods, som håper jeg ikke har barn…  mener jeg er «evolusjonært blindspor», og så outer Sofia Rana barna mine .. hvordan skal dette tolkes ? Hadde jeg ikke trodd på Gud, så ville jeg nok blitt mektig redd disse anonyme ondskapsfulle

Flere av Sofia Rana’s venner, – de er alle av det jødiske tankegods at psykiatrien er skapt for å skape enighet om deres politikk :

Sjelden noen hyggelige mennesker å finne blant Sofia Rana’s venner… :

Sofias’s venn Thomas. De kaller det «hjelp» å lobotomere mennesker :

GreiLK

Jeg kjenner Sofia Rana’s venner, med samme tankegods som henne. ABB’er alle, i sitt hat mot de annerledes, og har til gode å påtreffe ETT eneste hyggelig menneske fra hennes leir, utrolig hva? KUN ondskapsfulle mennesker, liksom de har et slags «dyrets merke» i seg, hele gjengen hennes

Vi er liksom lite vant med slik ondskapsfullhet som manifesteres, vi som bor langt ut på landet.

Ola Svaet

For den røde berme som Ola Svaet, Karen Berge Stautland, Vigdis Reianes og Anita Rød er alle som ikke er satanister og røde som dem sinnsyke kasus.

Underforstått mener de det må «behandles», derfor de sier det. Må Gud la dem brenne i Helvete for sin ondskap.

Kim Johannessen

Hva som kjennetegner den røde berme er at de er veldig sjelden de mest oppvakte og intelligente, selv om de tror det.

Utøya-skolen, de blir opplært til å tro de er nasjonens elite og ypperste klasse. Det skaper en EKSTREM maktarragoanse hos dem, jfr. Brenna og Eva May-Norderhus, de sataniske hedningene vil være herodiske Herskere etter jødisk system, ikke Tjenere etter kristent system (Luke 22:25,26 ) https://www.riksavisen.no/stoltenberg-jugend-eva-may-norderhus-ap-utoya-generasjonens-ekstreme-maktarroganse/

I det kristne samfunnssystem er makthaverne våre tjenere, i det Jødiske samfunnssystem er de våre herodiske Herskere.

Øivind Berg

Arbeiderpartimedlemmet, HumanEtiker og lakselusprofessor ved Havforskningsinstituttet. Med hans oppførsel vil jeg mene han er talmud-jøde; Khazar. Jesus sa vi skal kjenne dem på fruktene, de har en spesiell kompromissløs uhemmet ondskap i seg.

Hans Bjerke

Hans Bjerke fra Fredrikstad (pensjonist) viser at den røde berme sjelden har den fornødne dannelse. De er som dyr faktisk etter min erfaring, «dyrets merke», de klarer aldri å kontrollere sine impulser.

Konklusjon

Bolsjevik-jødene importerte også utenlanske tyver og mordere blant annet på M/S Kristianiafjord (NAL) som Sofia Rana og Ervin Kohn for å destabilisere russiske nasjonen, vårt folk «RUS-folket«. RUS betyr «Skandinav». Talmud-jødenes hat mot oss ligger dypt forankret. Nå repeteres det her oss hos oss. Og etter hvert industrielt eksterminerte 66 million for «antisemittisme», den andre lov Lenin og Trotsky (Bronstein) laget, dødstraff for «antisemittisme». Slik er hverdagen for oss forfattere, ikke lett, men nødvendig. Norge har bare meg:

Samme problemet for meg, som for Alexandr Solshenitzyn. Vi beskriver samme ondskapsfulle folk. Det er en god grunn til at hans siste bok aldri ble oversatt, ingen turte oversette den til engelsk eller annet språk, på grunn av det bibelske «av frykt for Jødene» (John. 7:13, 20:19, Esther 8:17). Den ble oversatt på dugnad, den heter «200 Years Together«… (Russere og Jøder).

Investigative journalist James Corbett.
How psychology is being weaponized to target dissidents
https://www.corbettreport.com/interview-1820-james-corbett-on-the-weaponization-of-psychology/
https://ajp.fm/.ep_ajp092.html

Alexandr Solzhenitsyn – 200 Years Together

Solzhenitsyn-200-Years-Together-Encrypted
Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring