Politihøyskolens Morten Holmboe innklaget til Redelighetsutvalget for misbruk av forskning

Politihøyskolens Morten Holmboe innklaget til redelighetsutvalget for klandestin misbruk av forskningdata. Dataene om hans etnisistet er ikke entydig, men siden Jesus instruerte oss at vi skal kjenne igjen kristnes fiender «kjenne dem igjen på fruktene«, så kan vi fastslå at Holmboe er jødisk, og veldig sjelden bolsjevik-jøder vil kristne noe godt.

Joh. 8:44 identifiserer dem som løgnere, lystløgnere, det er deres natur. Husk at Esau og Jakob var brødre. Khazar-askeNAZI-jødene er edomitter, sier H.G. Wells i sin ‘Outline of History’. Det er ofte ikke mulig å se forskjell på Jødene av Edom og oss Israelitter (Matt. 10:6), jeg er for eksempel bare littegrann penere enn jødiske Jens Stoltenberg. 🙂 Jesus beordrer apostlene å gå til Israelittene når jødene forkastet ham. Hvor dro apostlene? Til Europa. Her i John 8:33 innrømmer jødene de har aldri vært i Egypt som slaver og dermed aldri har vært Israelitter og aldri kommer til å bli det. Tvertimot sperret de veien for Israelittes flukt utav Egypten. Løgnens Mestere, fremdeles idag, John 8:44. Mer om det her. De som ikke parret seg med kaanittene og ble halvkaster som arabere og slikt da, ala Saudia Arabias kongehus og slekt.

Klagen er registert;

https://www.politihogskolen.no/om-oss/organisasjon-ledelse/redelighetsutvalget/

Jødiske Morten Holmboe ved politihøyskolen er innklaget fordi han manipulerer og forfalsker tallene hvor mange «psykisk syke» som skader andre i samfunnet, han vil kjemisk lobotomere alle slike – alle deres kristne fiender de hater med et eldgammelt hat – og derfor overdriver han retorisk enormt betydningen for å få politikerne på sin side i opinionspåvirkningen til fordel for sin sak, av årsaker du vil forstå litt lenger ned i denne artikkelen (som i Sovjet: å få myrdet tusener av kristne).

Dette må alle kristne reagere på, fordi hva bolsjevik-jødene ved makten i Norge idag gjør, som de gjorde i Sovjet fra 1917, er å forberede at de kan bruke «psykisk sykdom» som beveggrunn for å arrestere og lobotomere alle de vil, uten lov og dom, se utdrag fra CHEKA-manualen til jødiske Laurentia Beria her;
https://www.riksavisen.no/kongsbergdrapene-laagendalspostens-jenny-ulsteins-medisin-for-psykisk-sykdom-er-massemord/

De har dermed allerede begynt utrenskningene av kristne dissidenter, på den måten som Laurentia Beria anbefaler dem å gjøre det, her er Elmer Solberg som er under «behandling» hos dem og deres klakører;
https://www.riksavisen.no/elmer-solbergs-dom-i-gulating-for-psykisk-helsevern/

Jesus BEORDRER oss, det er ikke vårt frie valg, at slik ondskap er vi påkrevet å protestere mot, vi kristne kan ikke akseptere at medmennesker og vår neste behandles slik; «På dette skal alle kjenne at dere er mine disipler, hvis dere elsker hverandre.», de som elsker sin kristne bror, John 13:34.

Morten Holmboe, som i denne artikkel
https://rett24.no/articles/avvergeplikt-kan-oppsta-selv-om-faren-ikke-er-akutt

stiller seg bak Kripos rapporten som får dette «problem» til å høres ut som det er tusener. Ekstremt manipulativ fremstilling av «forskning».

Hvis vi sier det står igjen 8 stk. i 2021 som er psykisk syke, så dreper psykisk syke politi omtrent det samme som psykisk syke ikke-politi, hvis det å skyte noen er nødt til å være av «psykisk sykdom» alltid. I gamle dager kalte vi det forbannelse og være sint på noen. Jeg som kristen må reagere på dette fordi jeg ser at bolsjevik-jødene i vårt samfunn idag, gjør det samme som bolsjevik-jødene gjorde i Russland fra 1917 når de tok makten der, les fra CHEKA-manualen til jødiske Laurenta Beria nedenfor, nøyaktig replikasjon som skjer her idag;

Av manipulative årsaker må venstreradikale ekstremistiske voldsutøverne (en god del av dem jødiske) i forvaltningen omdefinere språket vårt. Da må vi sett i lys av Lavangen likvideringen begynne å drøfte hva slags psykologiske tester politifolk skal gjennom, hvor ofte politi må screenes for psykisk sykdom, og for hvor lenge deres tillatelse til å ta i et våpen kan vare før det må nye psykologiske screening og tester til.

I denne artikkelen er min oversettelse av en bok hvordan sovjetiske CHEKA brukte samme teknikk med å bruke ‘psykisk sykdom’ mot dissidenter , når de jødiske-bolsjeviker overtok Russland, og etter hvert myrdet 66 million med slike lover og ;
https://www.riksavisen.no/det-viktige-for-great-reset-av-norge-na-er-a-ta-ut-alle-personer-som-inspirerer-folket-a-tenke-selv/

De er ikke så smart som de tror. De er avslørt. Der er intet nytt under solen, at her er ventreradikale voldelige elementer i forvaltningen som har kommet til makt i Norge, og de skal bruke denne til å få tatt borgelig konservative stemmer, alle som er uenig med dem er «psykisk syke«. De vil helt 100% ensidig og monopolitisk definere norsk politisk uttrykk, hva slags politiske holdninger som skal være lov, foruten at dem med «feil tankegods» skal anses å være «psykisk syk». Lett gjennomskuelig.

«feil oppførsel», i forhold til satanistiske jøder ?

Vindene er snudd fra den gang Berge Furre krevde å se «mappa si», venstreradikalerne er nok ikke like hyggelig som borgelige var å gi dem den retten, kjenner jeg denne heslige røde berme av edom rett (edom betyr rød på hebraisk).

Den sovjetiske hemmelige jødiske tjenestesjefen Laurentia Beria, 1899-1953, skrev introduksjonen i boken «Hjernevaskmanualen«, her er noen flere instruksjoner for disse operatørene:

«Psykopolitikk er et effektivt instrument. Med det kan du utslette fiendene våre som insekter. Du kan lamme effektiviteten til ledere ved å skape galskap i familiene deres gjennom bruk av narkotika. Du kan utslette dem ved vitnesbyrd om galskapen deres. Med våre teknologier kan du til og med skape galskap, selv når folk virker å være for motstandsdyktige.»

«Folket må bringes inn i troen på at hvert individ i samfunnet som er dissidenter … mot innsats og aktiviteter for å slavebinde hele nasjonen, må anses å være en vanvittig person … og … gis elektriske støt, og gjøre dem fantasiløs og føyelig for resten av sine dager. (II-Ch.12)»

Alle som sier imot sine ondskapfulle morderiske herskere er «vanvittige personer», sier CHEKA manualen.

«Selv om det ikke er selvsagt at elektrisk støt har noen terapeutisk verdi, mer enn å lage den enkelte mer fornuftig, er det tilstrekkelig resultat at straff verdien det vil skape i pasientens større samarbeidsorientert holdning (s. 19)»

Elektrisk støt er idag erstattet av kjemisk lobotomering. Myrde menneskets ånd, gjøre mennesket til et primitivt sjelløst skall i lala-land. Der finnes ingen grenser for disse menneskenes ondskap. Det skal jeg love.

«Du må jobbe til «religion» er synonymt med «galskap». Du må jobbe til embetsmennene i by-, fylkes- og delstatsmyndighetene ikke vil tenke seg om to ganger før de kaster seg over religiøse grupper som offentlige fiender.» (II-14)

Dette er hva Jenny Ulstein og andre nyttige CHEKA idioter som henne er iferd med, spesielt PST er aktiv. «Gud er død», erklærer de, og de kan dermed oppføre seg som de gudløse primitive barbariske beist, pattedyr, der er ingen som straffer dem uten Gud, siden de er makthavernes private bødler.  De er CHEKA, SS, Gestapo…. das Sicherheitspolizei.. sikkerheten til sine morderiske oppdragsgivere. https://www.riksavisen.no/kongsbergdrapene-laagendalspostens-jenny-ulsteins-medisin-for-psykisk-sykdom-er-massemord/

«Bevegelser for å forbedre ungdom bør invaderes og korrumperes, da dette kan avbryte kampanjer for å produsere ungdomskriminalitet, avhengighet, drukkenskap og seksuell promiskuitet.» (II-15)

Det var slik Gro Harlem Brundtland og Karin Stoltenberg, fri sex, fri barneoppdragelse, swingers-samfunn, altså Dagbladet kultur blir inplementert i et samfunn.

«Oppsøk» lederne i landets fremtid, og utdann dem til troen på menneskets dyriske natur... De må læres å rynke på brynene over ideer, på individuelle bestrebelser. De må læres, fremfor alt, at menneskets frelse bare finnes ved at det tilpasser seg grundig til dette miljøet. …nasjoner, som har høy etisk tone, er vanskelig å erobre.» (II-8)

Med nesen i sin smart telefoner er menneskene blitt hver sine egne narsissiuser. De studerer sitt speilbilde til de svever inn i solen og brenner opp, forhåpentligvis. De tror på at deres lykke ligger i å bli som alle andre i GHBæs idealsamfunn bygget på ren terror og psykisk vold mot mennesker. Selv Jørgen klarte ikke den udugelige moren Gro Harlem å få til å bli som hun vil med alle andre. Karin S. sin datter søkte heller lykken i narkorus, fremfor hennes mors «vidunderlige nye verden».

«Løftet om ubegrensede seksuelle muligheter, løftet om fullstendig herredømme over hjelpeløse pasienters kropper og sinn, løftet om lovløshet uten oppdagelse, kan dermed tiltrekke seg «mental helbredelse» mange ettertraktede rekrutter som villig vil falle på linje med psykopolitiske aktiviteter.» (II-13)

Seksualundervisning i barnehagene, en generasjon som sitter hele dagen på NAV-trygd og fikk ikke gjort annet enn å masturbere, og endeløse og umåtelige antall seksuelle orgasmer per dag skal bringe jødinne-trioens idealsamfunns barn til deres nirvana. Synd at de kommer til å merke at jødinne-trioen har lurt dem, spiser de for mye sjokolade, får de vondt i magen, eventuelt dør de av noen slags lumske kjønnsykdommer. Til mer av det til mer vil det fryde «helse-landsmoderen».

«Befolkningen må bringes inn i troen på at ethvert individ i den som gjør opprør … mot innsatsen og aktivitetene for å slavebinde helheten, må anses for å være en sinnsforvirret person … og … gis elektriske støt, og reduseres til fantasiløs føylighet for resten av hans dager.» (II-Kap.12)

Idag er det kjemiske substanser de lobotomerer med.

«For å indusere en høy tilstand av hypnose hos et individ, en gruppe eller en befolkning, må et terrorelement alltid være tilstede fra de som vil styre.» (Del II, kap. 6)

Jenny Ulstein prøver å skremme almuen at gjør dere ikke, sier dere ikke som meg og vi, så er dere per definisjon «psykisk syk» og da skal vi ta dere. Jenny Ulstein er en nyttig idiot for norsk CHEKA. Kun hos sterkt psykisk skadede barn, kan en bli slik som Jenny Ulstein i voksen alder. Hun og de vil kategorisk og i ekstrem grad nekte for at de har noen slags psykisk lidelse, nemlig  at de har mistet virkelighetsforståelsen.

«Psykisk helseorganisasjoner må nøye slette alle som faktisk er dyktige i håndtering eller behandling av psykisk helse, fra sine rekker.»

I norsk helsevesen er der ingen slike igjen, vi har kun ondskapsfulle slike her til lands, opplært til ondskap, til å skade, til å bruke «helse» som middel til ensretting av opinionen. Danskene har en veldig god en; «Professor, dr. med. Peter C. Gøtzsche dokumenterer at psykofarmaka dreper over en halv million mennesker hvert år i USA og Europa blant personer over 65 år«; https://www.haugenbok.no/pensum-og-fagboker/medisin-og-helse/dodelig-psykiatri-og-organisert-fornektelse/9788279353737

Mer om sovjetisk CHEKA organisering, metoder og formål her;

https://www.riksavisen.no/det-viktige-for-great-reset-av-norge-na-er-a-ta-ut-alle-personer-som-inspirerer-folket-a-tenke-selv/

Dette er det norske khazarveldets svar på, og hvordan de i fremtiden vil møte dissidenter som taler dem imot, nett som khazar-jødene gjorde i Russland fra 1917 som ble Sovjet, med den andre lov de forberedte var «dødsstraff for antisemittisme».

 

https://www.riksavisen.no/vi-minnes-66-million-holocaustede-som-stod-i-veien-for-jodenes-nye-verdensorden-og-great-reset-i-russland-i-1917/

Hvor mange blir drept av psykisk syke per år ? Å angi antall med prosent får det til å høres ut til å være mange, men jeg skal ha innsyn i bakgrunnstallene, som avsendt til Kripos før;

Attn.: Kristin Kvigne

Kjære Kristin Kvigne som har signert denne rapport. Jeg påstår dere skriver rapporter som fanden ville skrevet Bibelen…tendensiøst, fordi dere har en agenda som jeg vil skrive om, og jeg vil gjerne vite;

Tabell 2 side 23.
Hvor mange % av de 24% i 2021 er SAMTIDIG ruset ?
(24% av 84 personer er 20 personer)

Det må dere jo vite, om ikke vil dere ikke vite det (av opinions manipulative årsaker).
Hvor mange av disse 20 personene som er påstått psykisk syke i 2021, er SAMTIDIG ruset ?

Hvordan vet dere at det er sykdommen og ikke rusen som er årsaken? Er det synskheten deres ? Kvinnelig intuisjon ?

https://www.politiet.no/globalassets/04-aktuelt-tall-og-fakta/vold/vold-begatt-av-personer-med-alvorlige-psykiske-lidelser2.pdf

Jeg avventer at dere følger norsk lov og gir meg innsyn i tallene, brukket ned til hvor mange av de 2o personer som samtidig var ruset.

Jeg har beklageligvis ennå ikke mottatt bakgrunnstallene om de 2-3 psykisk syke som har skadet noen. Jeg begynner vel egentlig å tvile på om jødiske Kristin Kvigne noen gang vil gi meg dem, selv om i henhold til Offentlighetsloven er hun pliktig til det, men det har vel vært slik i Norge siden de kuppet vår nasjon etter Andre Verdenskrig, at lover som gjelder for alle oss andre, ikke gjelder for dem.

Jonas GAHR, skapjøde

Som en annen de tok ut, faktisk Jonas GAHR tok ut med kjemisk lobotomering, som avslørte dem mest av alt; jurist Synnøve Fjeldbakk Taftø:

«Når det gjelder bakgrunnen for at Grunnloven ble satt til side, så er det et lite kjent faktum at Norge juridisk sett var okkupert av de allierte i tiden 8. Mai 1945 – 13. Desember 1945. I denne tiden ble Norge ikke styrt av den første regjeringen Gerhardsen, men av allierte propagandaeksperter, de fleste av jødisk herkomst, som ga ordrer til de spesialutplukkede departementsrådene i hvert enkelt departement om hva som skulle gjøres. Det var disse propagandaekspertene som stod bak både Krigsbarnutvalget og de grunnlovsstridige provisoriske anordningene som har utgjort ”grunnlaget” for norsk rett etter krigen, ikke den såkalte hjemmefronten, men det var jeg ikke klar over i 1989. Jeg visste derimot at Jens Christian Hauge har spilt en nøkkelrolle både i 1945 og i alle år siden og jeg mistenkte han for å være den ”agent Oskar” som Mossad var så stolt av.»
https://www.riksavisen.no/apent-brev-til-stoltenberg-av-synnoeve-fjellbakk-taftoe/

«Men New World Order-representanten Jonas Gahr Støre fikk hjelp av sine jesuittiske venner til å lage et konsept som sikret at Norge oppfylte medlemskapsforpliktelsene uten at befolkningen i Norge fikk noen av de rettigheter som tilkommer EU-borgere. Nøkkelen finnes på UDs nettsted for traktater under datoen 29. desember 1994. Der er det inngått noe som kalles en multilateral avtale, men som egentlig er en bilateral «avtale» mellom Norge og Island. Av teksten i fortalen sees at det er en oppfølgning av medlemskapsavtalen. Avtalens innhold er at den endrer ordlyden i to helt forskjellige avtaler mellom helt andre parter. Gahr Støre og hans jesuitterrådgivere har nok vært klar over at denne voldtekten av folkeretten kunne bli oppdaget.»
https://www.nyhetsspeilet.no/2014/11/norge-har-vaert-medlem-av-eu-siden-juni-1994/

Slik er det. Det er veldig god grunn til at Gud REKVIRERTE at Jacob-Israels slekt (den kristne hvite rase av Israelitter) skal ha makten og ikke Esaus slekt, edomittene aka Jødene. Esau aka Jødene skal tjene Jacob, og ikke omvendt, Genesis 25:23, Rom. 9:12. Gud visste 4500 år siden hva slags ondskap som gjorde at Esau sloss mot og hatet sin bror så inderlig allerede i mors liv.

Genesis 27:39-40 løftet til Esau, aka ‘Jødene’ ;

«Du skal leve ved sverdet og tjene din bror. Men når du gjør opprør, skal du rive hans åk av nakken din»

«You shall live by the sword and serve your brother. But when you rebel, you will tear his yoke from your neck.
https://biblehub.com/bsb/genesis/27.htm

Jødene har nå i endetiden gjort opprør mot Gud selv. Det får de tidsnok svi for, jfr. Ob. 1:18,

Dere tror ikke på karma – at alle høster som de sår – sier dere (Gal. 6:7) ? Husk hva som skjedde sist deres forfedre myrdet uskyldige apostler, og Guds valg av Messias,  Jesus Kristus; «la hans blod komme over oss og våre barn» , Matt. 27:25 : lyn-og-torden, tempelforheng som revner, satanist tempel i ruiner, diaspora, utvist av 119 nasjoner, ingen vil bo med dere, alle misliker dere for deres primitive ondskap > holocaust – selvvalgt karma altså. Historiske realiteter, ikke noe jeg tror.

Kom igjen, litt mer bevisst planlagt og villet ondskap nå manifestert fra dere, og dere er ferdig, da er ondskapens glass fullt, ref. Matt. 23:32, Gen. 15:16, Rev. 6:15-17, 17:4, 18:4,5, Rom. 2:5.

Sissel Kyrkjebø – Eg veit i himmerik ei borg – 1991

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring
    
  
  
    

4 Kommentarer

  1. Pingback: Norges makthavere bygger et trangt politisk klima i Norge ved psykiatriske trusler – Riksavisen

  2. Pingback: Thomas Hansen, «unabomberen» fra Narvik en fare for de jødiske #Okkupasjonsmakthaverne – Riksavisen

  3. Pingback: Guds Utvalgte Folk i Rogaland ved Ove Ueland liker ikke og vil gi Arvid Gimre psykiatrisk behandling – Riksavisen

  4. Pingback: Jan Helge Andersen og Gjermund Cappelen, påtalemaktens gullunger, er de Jøder ? – Riksavisen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.