Vaksiner og medisiner er Babylonsk heksebrygg

Karin Stoltenberg var genetiker. Tar jeg ikke mye feil så er Camilla Stoltenberg sjef i FHI også det. Stoltenberg familien er jøder, så de har andre prioriteringer enn oss kristne Israelitter. Så de har inngående kjennskap hvordan diverse kjemiske midler påvirker genetikken vår. Jøder lærte Babylonsk okkultisme under ‘fangenskapet’ i Babylon. Kristne bør være varsom med å ta deres råd.

Jeg har en datter født i 1987. Ekspedisjonssjef Karin Stoltenberg i Barne- og familiedepartementet den gang var eneansvarlig rådgiver for at moren fikk ødelegge hennes psyke og sjel. La dette være min payback. Gud vet det gir smertelindring. Aldri hør på deres råd, var lærdommen til kostnaden av et ødelagt og mistet barn.

Her skal det handle om Endetidsboken. Israelittene var aldri i Babylon. Om det Bibelsk sett handler om Endetiden for oss Israelitter eller dem Jøder skal vi ikke ta for oss her i denne artikkel, det gjorde vi der (følg linkene i artikkelen, the white rabbit):

Siv Jensen. Gullsmedens Datter i tjeneste for Jødeinteresser
https://www.riksavisen.no/siv-jensen-gullsmedens-datter-i-tjeneste-for-jodeinteresser/

————————————-

av Carrie Martinez

Bibelen avslører at Babylon vil lure alle nasjoner ved bruk av farmasi som er knyttet til ”magisk kunst” og avgudsdyrkelse. «Magisk kunst» (sorcery) har sine dype røtter i hekseri og den okkulte verden. Når du konsulterer Endetidsboken, Åpenbaringen / Rev. 18:23, bruker Jesus det greske ordet «pharmakeia» og «sorcery» (samme betydning, Strong’s Greek: 5331. φαρμακεία (pharmakeia)) for å avsløre for oss det viktigste som vil bli brukt til å lure ALLE mennesker de siste dagene, er et godt organisert system for å administrere giftige stoffer til milliarder av mennesker. Som ikke bare er giftige for kroppens organer, men som har direkte negative effekter på hjernen.

Mange av disse stoffene som brukes er av flere årsaker kjent for å forårsake problemer med hukommelse, humør og bidra til negative personlighetsendringer. Det er skrevet i Guds ord at alle nasjoner i de siste dager vil bli lurt av slik trolldom (sorcery, Åpenbaringen / Rev. 18:23). Vaksiner er gift. Ingenting godt kan komme fra dem. De kan på ingen måte gjøre noen sunne. Gift er gift. Det er ingen vitenskap som kan bevise noe annet.

Tror noen at Jesus er en del av dette systemet? NEI. Bør sanne kristne være en del av dette dopingsystemet? Nei.

The Great Merchants, Fyrstene på Jorden, jfr. Åp. / Rev. 18:23. Gog&Magog Jewish Sorcery

Denne systematiske forgiftningen er av Babylon, og Guds folk trenger å komme seg ut. Vi må lære hvordan Gud skapte naturen til å helbrede, som Gud godkjenner, gjennom livsstil og plantebasert spising av urter og vitaminer.

Guds Apotek
https://www.riksavisen.no/guds-apotek/

Disse forskerne som ofrer babyer for å lage vaksiner av dem, er tilbedere av Satan. Hvis de ikke omvender seg, vil de ikke arve Guds rike. Dette er bekreftet i Åpenbaringsboken. Åpenbaringen / Rev. 21:8 sier: “Men de fryktede og vantro og de avskyelige og drapsmennene og horene og trollmennene [pharmakeus = rusmiddel / forgifteren] og avgudsdyrkere og alle løgnere skal få sin del i innsjøen som brenner med ild og svovel: det er den andre døden. ”.

Visste du at farmakologens “far” var en okkultist? Han var en tilbeder av Satan. Født som Philippus Aureolus Theophrastus Bombastus von Hohenheim i 1493, kalte han seg Paracelsus. Han var kjent som en sveitsisk tysk lege, botaniker, alkymist, astrolog og allmenn okkultist. Han grunnla feltet toksikologi bedre kjent som farmasi.

I hundrevis av år brukte leger naturlige urter og mat til helbredelse.

Vaksiner og medisiner er Bibelsk ‘Sorcery’

Vaksiner og medisiner er Bibelsk ‘Sorcery’

Paracelsus trosset denne oppfatningen. Fra sine studier om kjemi og metallurgi med en blanding av okkultisk tilbedelse og astrologi, teoretiserte han at metaller som kvikksølv, bly, tinn, kobber og gull kunne «rense» kroppen. Han mente at stjernene og planetene var den viktigste årsaken til menneskers sykdom og sykdom. Han mente at ALLE sykdommer skulle behandles med metaller som er giftige for kroppen. Dette var en veldig radikal praksis i løpet av hans tid. Mange døde som et resultat av Paracelsus behandlingsmåte.

Det er utrolig i dag at Paracelsus er kjent som far til det moderne apoteket! Hvor fikk han inspirasjonen sin? Fra Baphomet, aka Satan! La oss løfte sløret for hva caduceus egentlig betyr.

I den okkulte verden skildrer Satan seg selv som en geit kjent som Baphomet med to vinger og en caduceus mellom de korslagte bena. Her er den direkte koblingen mellom den giftige fremgangsmåten til moderne medisin gjennom pharmakeia og Satan.

Satan står bak dette dopingsystemet. En caduceus er egentlig en forkortet versjon av Baphomet, Satan selv.

Rockefellers Norske Folkehelseinstitutt

Rockefellers Norske Folkehelseinstitutt

Pharmakeia er en del av det Babylonske systemet. Dette er hva Bibelen forutsier at Babylon vil bruke til å lure alle nasjoner.

Du trenger ikke å bli lurt. Dette er ikke måten å forbli Guds Utvalgte Folk i Endetiden på, og være forbundet med dette systemet for å administrere giftige stoffer som manipulerer og forvirrer sinnet. Dette kommer fra Satan selv. Du har sett bevisene. Babylon er falt, kom ut før det er for sent. Det er et ødelagt og giftig system, «Kom ut av henne» er Jesus sin alvorlige bønn i slutten av Endetidsboken, hvor han fortvilt gjentar Jeremiah 51:6,45, sin advarsel til Israelittene, våre forfedre, Åp. / Revelation 18:4.

——————————-

Pharmaceuticals -The Sorceries of Babylon
https://theopenscroll.com/pharmakeia.htm

Pharmakeia, Witchcraft and Sorcery
https://www.dayofnoah.com/pharmakeia-witchcraft-and-sorcery/

Witchcraft and Pharmakeia :: by Nathele Graham
https://www.raptureready.com/2016/05/13/witchcraft-and-pharmakeia/

Where We’ll Never Grow Old · Jim Reeves

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring