Resett: Anders Behring Breivik forrakter jøder?

Frimurerhøvding Albert Pike sa at kristne og muslimer skal gjensidig utrydde hverandre i 3. Verdenskrig ved å dele seg i et for og imot Sionismen og jødenes Israel, for at de antiKristne talmudiske Babylonske jødene skal arve Jorden… Så hva skal til av mediamessig propaganda for å få til det scenario?

Vi ser i NRK saken, det kollektive raseriet av at de hellige kuer ‘krenkes’, da forstår vi at vi er der nesten; det Jødiske messianske (antikriste) verdensriket. Folk er passe hjernevasket, deres impulser og aksjoner og reaksjoner Pavlovsk programmert.

Typisk Jødisk familie konstellasjon

Resett.no har mye bra. De er ikke de verste i de som skaper rette raseri mot muslimer. Andre er mye verre. Alle som bidrar med en liten flik av sannheten er bra som jeg ser det. Men overdrevent jødevennlig selvfølgelig, som ALLE må være, både massemedia og alternativ media. Noen er aktivt med på å gjøre deres agenda for å sette opp partene mot hverandre.

Diplomat og jurist Synnøve Fjellbakk Taftø sa at de okkuperte alle departmentene rett etter krigen «britiske propagandaeksperter, de fleste av Jødisk hærkomst», sa Synnøve.

DEEPSTATE Norway 1945-2023: From NAZI occupation to askeNAZI occupation
https://www.riksavisen.no/deepstate-norway-1945-2023-from-nazi-occupation-to-askenazi-occupation/

Jødevennligheten er ulovfestet, men påkrevd, det ser vi på hvor mye pryl NRK får om de ikke følger den uuttalte norske jøde-politikken, den er: Å tilbe Jesus er frivillig, der har dere frihet, men ALLE MÅ være Jødetilbedere, der er det slutt på friheten.

Resett er folkeskolen i skolering om verdens beskaffenhet, hvor Riksavisen er Universitetet. Men akkurat denne artikkel synest jeg ikke bør få stå ukommentert. Selvfølgelig har det å gjøre med NRK hysteriet til Pavlovs hunder, som er dressert til å sikle og rase når det sies noe ufordelaktig om jøder; Jøder er hellige kuer, muslimer er fienden, og kristne er ikke så nøye med, de er idioter, lar seg bruke av jøder som jødene mener passer, er omkvedet i Bilderberg, Davos og B’nai Brith hvor politikken meisles ut for dårene i Oslo (‘regjering’ og storting) må følge.

«Vi må derfor sørge for å påvirke andre kulturkonservative til å komme på vår anti-rasistiske/pro-homser/pro-Israel linje. Når de når denne linjen kan man ta det til neste nivå.»
— ABB innlegg på Document.no, 14. september 2009
http://no.metapedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik

Jeg må gjøre kristne venner oppmerksom på at idag skal de se opp, løgnene og bedraget kommer alle steder ifra, for det her var skuffende fra Resett.no… fordi dette er IKKE sant:

Shaun Matheson kom fra en flokk
«Det er flere ting som binder programleder Shaun Matheson og massemorder Breivik sammen i ett skjebnefellesskap, nemlig flokken de begge kommer fra og forakten for jøder«

?????

Det er riktig at Anders Behring Breivik (ABB) kom fra en flokk, men ikke at han kom fra en antisemittisk og/eller jødehatende flokk. Han kommer mer sannsynlivis fra en flokk av MOSSAD agenter og norske sionistiske sayanims:

«At Israel i ABB sitt menings- og tankeunivers har fått en sentral betydning, uttrykker i videre forstand også en internasjonal allianse mellom pro-israelske sionister og ultranasjonalister, høyreradikale og høyreekstreme anti-islamister. Nordmenn, fra blant annet organisasjonen Med Israel for fred (MIFF) som gir uforbeholden, ensidig og kritikkløs støtte til Israels krigføring og kollektive avstraffelse av det palestinske folket, må pent finne seg å bli påminnet om hvilket celebert selskap de befinner seg i. «
https://www.dagsavisen.no/debatt/anders-behring-breivik-og-israel-1.456137

Israel bak Behring Breivik
https://www.abcnyheter.no/nyheter/2011/10/28/140083/israel-bak-behring-breivik

Jeg har lagt merke til Christian Mikkel Doublog før, han skriver glimrende, han har pengene som Resett er avhengig av, men her sprer han løgner for en agenda, i tjeneste for jødene og deres Nye Verdensorden, deres Great Reset, antiKrists verdensrike, hvor de skal bli Verdensherskere og eie alt (Soviet v2 for verden). Frimurerhøvding Albert Pike sa at kristne som ‘politiske sionister’ og muslimer skal gjensidig utrydde hverandre i 3dje Verdenskrig, for at de antiKristne talmudiske jødene skal arve Jorden… Vil du hjelpe Jødenes til sitt Verdensrike, eller vil du hjelpe Jesus til hans Verdensrike?

Jødene skaper hat og rasisme

I Norge har det aldri vært hat og rasisme, før jødene ved MOSSADs mann i Oslo Ervin Kohn et al går inn for å skape det da.

Jødene sender muslimer og andre hit for å skape hat, rasisme og motstand mot muslimene slik at dere alle skal hjelpe jødene å rydde Midt Østen slik at de kan få sitt Eretz Israel. Plottet er satanisk i sin ondskap og uhygge, og blir kalt Yinon Planen. Finnes ikke en eneste norsk politiker som ikke hjelper dem i deres planer. Send de morderiske Bolshevik jødene i Israel tilbake til Sovjet sier jeg, og gi tilbake landene deres; Palestinere, Syrere, Libanasere – store deler av dem kristne mennesker. Skam dere sionister som tror dere kristne. Dere bør brenne i Helvete – for å støtte Verdensmakten, mer enn de fattige, de som Jesus dro omsorg for, foreldreløse, enker og faderløse, fordi de talmudiske Sovjet askeNazi satanister har drept deres fedre i blitzkrig angrep.

Jødiske Wesley Clark opplyser at DE skal angripe 7 suverene nasjoner i Midt Østen.

At de også skal rydde disse nasjonene for mennesker, ved å sende dem til oss, og slik at Stor Israel skal realiseres sa Wesley Clark (‘the Swedish Jew’) ingenting om i det youtube intervjuet han fortalte dette.

Nå har det seg slik at ABB mest sannsynlig kommer fra en jødisk familie da… med et nesegrev som han måtte gjøre en ‘nosejob’ på etter eget utsagn (operasjon), sønn til Jens David Breivik (AP diplomat), er en av Norges fremste Sionister, som sammen med ålesunderen Fjordmann Peder N.J. , sønn til Steinar Nøstvold Jensen, er i «krig mot muslimene» sammen med sine jødiske venner i Israel, så denne konklusjonen til Doublog er mer en tvilsom – den er faktisk løgn og bedrag… for ABB var en av Norges fremste Sionister, som skulle stå sammen med Israel og jødene i krigen mot muslimene…

Anders Behring Breivik og Israel
Det må være tankevekkende for norske Israelvenner og kristensionister at en viss massemorder og terrorist ser på Israel som en nær alliert i kampen mot muslimer og påstått islamisering.

https://www.dagsavisen.no/debatt/anders-behring-breivik-og-israel-1.456137

Document.no ved jødiske Hans Rustad og Rights.no ved Hege Storhaug deler denne fascinasjon for krig mot muslimene og som står på ABB og Fjordmann sin side til å oppildne til krig og hat mot muslimene. De glemmer at våre forfedre i Grunnloven av 1814 fant det viktigere å forby jødene i dette landet enn muslimene. Hvorfor de gjør det, må dere lese denne for å forstå, de tjener selvfølgelig den jødiske Nye Verdensorden, kristne og muslimer skal gjensidig utrydde hverandre, og de antiKristne talmudiske jødene arve verden og jordkloden. ALLTID følge linkene i mine artikler, følg den ‘Hvite Kaninen’:

ABB; Et omen om religionskrigens komme
https://www.riksavisen.no/abb-et-omen-om-religionskrigens-komme/

Som jeg sa til medlem av K-rådet Vebjørn S. :

HVIS, legg merke til at jeg sier HVIS, det er slik at vaksinene er GMO, endrer DNA, fører til store UTILSIKTEDE bivirkninger på grunn av hastverk og ikke utestet lang nok tid, så vil Matheson på noe sikt vise seg som den gode, som ikke ønsker djevelskapen skal virke.. MIFF vil vise seg som den antisemittiske og jødehatende som så sterkt ønsker vaksinen skal virke.. Bare til informasjon. Storm i vannglass. Mye følelser viser hvor sterk hjernevask har vært… sekterisk..
————

NRK’s hets av den kristne minoritet i BCC er mye mer ondsinnet, den var også løgnaktig..

INGEN brydde seg…

https://www.riksavisen.no/bcc-uten-du-er-hatet-av-jodene-er-du-knapt-nok-kristen/

Sannsynlig fordi jøder var innvolvert i plottet mot og forfølgelsen av BCC.

HVIS vaksinene viser seg med uheldige bivirkninger og GMO, da kommer jeg til å flire meg spent ihjel for alle disse «anti-antisemitter» som håpet så sterk at vaksinen skal virke på jøder; Her kan det tenkes at Shaun Matheson sin uttalelse kan tolkes som «omsorg».
https://www.riksavisen.no/vaksiner-og-medisiner-er-babylonsk-heksebrygg/

https://www.riksavisen.no/covid19-og-genmodifiserte-666-mennesker/
————

«Marienlyst, et radikalisert ekkokammer!
Det er flere ting som binder programleder Shaun Matheson og massemorder Breivik sammen i ett skjebnefellesskap, nemlig flokken de begge kommer fra og forakten for jøder. Mathesons voldsomme utbrudd på radio oppstod ikke i ett vakuum. Hans antisemittisme og rasisme mot jøder har fått vokse og gro, og blitt tilført næring igjennom lengre tid. Det er ikke slik at Matheson våknet opp en dag og fikk disse tankene. Det gjorde som kjent heller ikke Breivik. Det er en prosess over lengre tid, men man trenger ikke undres over hvor Matheson har fått denne giften ifra. Svaret er åpenbart: Mathesons arbeidsplass er kjent for sin bunnløse kritikk av Israel og av jøder, på Marienlyst er dette for en paradegren å regne.»
– Resett.no

Kristen og konservativ ABB?

GEO-POLITISK ANALYSE (av Jarle Johansen) ; Politiet rett etter Utøya var det første de la vekt på i sine meddelelser at ABB var ‘kristen’ og ‘konservativ’. Det var bildet som skulle feste seg i folks bevissthet. Han var sionist, mest sannsynlig jøde (Alternativ tittel: Mannen med de mange neser). ALLE lyver til jødenes fordel i Norge.

Er det bildet Doublog og Resett.no vil hjelpe til med å skape i opinonen ? Kristen, konservativ, høyreekstrem og jødehatende ABB?

Hvor de dresserte pavlovs hunder i befolkningen raser ukontrollert bare folk nevner en jøde ufordelaktig, samme hvor stor morder og bedrager, tyv og kjeltring personen kan være.

«ABB uttrykker i manifestet en sterk støtte til dagens Israel og anser den jødiske nasjonen som en viktig alliert i den angivelige kampen mellom kristendommen og Islam. ABB roser Theodor Herzl, grunnleggeren av sionismen og angriper det europeiske politiske etablissementet fordi han anser det for å være anti-israelsk. Ifølge manifestet er Israel å betrakte som en frontlinjestat mot den påståtte islamiseringen av Europa og Vesten. Slik sett deler ABB tankegods med millioner av Israelvenner og kristensionister verden over, ikke minst i Norge. Kristensionistene forsvarer Israel uansett hvilke krigsforbrytelser, brudd på menneskerettigheter og folkerett som den jødiske nasjonen er ansvarlig for.»
https://www.dagsavisen.no/debatt/anders-behring-breivik-og-israel-1.456137

Norske politiske ledere har siden andre Verdenskrig tjent jødenes aspirasjoner om et antiKristent Verdensrike med dem selv som Herskere (det ligger under deres verdighet å være Tjenere som Jesus befalte sine folk). Håkon Lie innrømmet det rett før han døde, at de skal ha politisk tjent verdenskrigenes vinnere Jødene og deres aspirasjoner om Nye Verdensorden, hvor de skal være herskere og eie alle ressurser og eiendom, og alle andre skal være deres slaver. Den ideologi som Jesus Kristus egenhendig fikk utsatt med 2000 år.

ABB; Et omen om religionskrigens komme
https://www.riksavisen.no/abb-et-omen-om-religionskrigens-komme/

Det er ikke bare meg som analyser og bringer til torgs den sannhet som vi så. De tre -3- verdenskriger sier Frimurer høvdingen Albert Pike skal føre til jødenes messianske antiKristne Verdensrike. I den tredje skal kristne og muslimer gjensidig utrydde hverandre.

Jeg er stolt av å være en av Norges få virkelig kristne, som IKKE er forført av Satan til å være sionist eller Israelsvenn, og sette Jødene på en høyere pidestall enn Jesus. Jesus henger på korset himmelhøyt over dem, og ser ned på dem, med smerte. Jeg er venner med all verdens nasjoner, og dømmer dem likt alle som en av dem; Satanister forgår, samme hvor de bor, Gud har ingen favoritter i sin dom (Romans 2:11). Det regner likt på ALLE!

Replacing Messiah with themselves as Masciachs

Hvor kom denne hjernevasken ifra? At hele befolkningen går bananas bare noen sier ett kvekk om jøder ?

Norske politiske ledere har siden andre Verdenskrig, Håkon Lie innrømmet det rett før han døde, har tjent verdenskrigenes vinnere Jødene og deres aspirasjoner om Nye Verdensorden, de skulle sakpe Det Nye Jerusalem’ (det er ikke Jesus sitt jødene skaper naturligvis, det er deres eget. De ser for seg et materielt Verdensrike, hvor de skal være Herskere og eie alt, Jesus så for seg et Åndelig Rike hvor kjærlighet og Tjeneste for andre stod i fokus, gi heller enn å eie, sa han) hvor de skal være herskere og eie alle ressurser og eiendom, og alle andre skal være deres slaver. Den ideologi som Jesus Kristus egenhendig fikk utsatt med 2000 år, ved at han sgtod opp tredje dagen. Bedre en mann dør enn at vår Nasjon forgår, sa de (John 11:50, John 18:14).

Den Nye Verdensorden; Haakon Lie og Arbeiderpartiets vei til makten, og deres støttespillere
https://www.riksavisen.no/haakon-lie-og-arbeiderpartiets-vei-til-makten-og-deres-st%C3%B8ttespillere/

I denne setting kan vi også se hvor gal den var den hjernevask som foregikk på Utøya, for Håkon Lie sin visjon om jødenes «Nye Jerusalem», Jødenes shangrila og utopia. Merkelig var det at det var de som bar Palestina plakater på Utøya, ser ut til å være i en spesiell risikogruppe for å bli skutt, som Hordalands AUF-leder jeg likte, en som tenkte selv uavhengig av hjernevaskerne, for han var en friskus som hadde tatt kontroll over hele AP en dag, og han var Palestina-vennlig, at ABB’s hjelpere Mossad fikk rette mann, sin fiende, at de opererte med en dødsliste, hvem som skal leve og hvem som skal dø av AP’s kronprinser på Utøya, hvem som skal bære arven videre, det er jeg sikker på. Men slike løse kanoner på dekk kunne ikke AP og AUF ha, han kom på dødslisten til ABB og «Israelerne» i innland og utland.

ABB er alt for dum til å organisere og gjennomføre en slik operasjon. Det er noe enhver med noe omløp i hodet må forstå. Det må statsressurser til å organisere, gjøre og ikke minste skjule fakta om dette. Hans kompiser og allierte i MOSSAD hjalp han nok.

Mossad bak Utøya-terrorismen?

Mossad bak Utøya-terrorismen

Norway; One Thousand Years under Christs Reign
https://www.riksavisen.no/norway-one-thousand-year-under-christs-reign/

Denne artikkelen skriver jeg veldig tidlig en fantastisk fin morgen på Sunnmøre, rød himmel, solen kommer opp, og vi har en dag eller to før vinteren nok er over for godt her, vi pleier ikke ha så mye snø så lenge. Snart kommer Jesus, og skal sette alle ting på sin rette plass. Da skal all løgn og bedrag være over, mordere, løgnere og korrupte mennesker skal ikke få være i regjeringen, krig, tårer, sorg og mismot skal ikke finnes mer. Og satanistene skal få sin rettmessige dom og skjebne, forvares til Helvete, det evige mørke, helt fortjent spør du meg.

I den stille, klare morgen / Se, Han kommer, Jesus kommer

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring