ABB har radikalisert PST og resten av samfunnet

Norske hvite gutter skal inngis dårlig samvittighet for å være til av Erna Solberg og PST. PST sin venstreradikaliserte røde berme leter med lys og lykte under hver eneste sten etter mulige «terrorister». Nå har de funnet dem på gutterommene, norske hvite gutter som spiller dataspill. Landets gutter skal føle seg som terrorister, før de overhodet vet hva en terrorist er for noe.

(Bilde >: Creative Commons, Anita Andersen, DSB

PST advarer om at barn kan utgjøre en terrortrussel
https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2021/06/11/195765302/pst-advarer-om-at-barn-kan-utgjore-en-terrortrussel

Om ungdommene blant guttene (alltid gutter, aldri jenter som er gærn ifølge norges maktelite) ikke vet hva en terrorist er ennå, så skal en være sikker på at PST skal indokrinere dem hva det er, de skal nok inn i skolen og fortelle dem SIN (venstreekstreme antikristne) OPPFATNING av en terrorist, det er ALLTID en høyre-ekstremist helst ‘kristen’ per PST definisjon (?). ALDRI Jøde (for det får ikke PST lov av sine Stay Behind oppdragsgivere å si).

Vi tar avstand fra ekstremisme, men vi lar oss aldri kneble. «Vi tar avstand fra ekstremisme, men vi lar oss aldri kneble«, sier Sylvi Listhaug.
https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/vi-tar-avstand-fra-ekstremisme-men-vi-lar-oss-aldri-kneble/o/5-95-268134

Og med denne min artikkel av idag SAMTIDIG med publisering av Nettavisens Lithaug artikkel, så vet alle at vi Sunnmøringer er en egen minoritets rase som ikke lar oss pille på nesen… satanister kan dra til Helvete. Vi melder oss ut av alt, og blir vår eget Stat (om nødvendig, la de satanifiserte som trenger statsunderstøttelsen i den minste ting, selv å tenke må de ha PST statsfunksjonærer til å gjøre for dem, la dem få seile sin egen sjø) 🙂

Mange år siden har jeg bedt PST om å beskytte oss mot askeNAZIENE i Regjeringen. Ingenting skjer:

https://www.riksavisen.no/pst-ma-beskytte-oss-mot-tankegodset-i-regjeringen/

«Bernsen legger til at PST er avhengig av tips for å fange opp de som går fra å ha ekstreme meninger til å potensielt utøve vold og terror.»

Jeg vil gjerne hjelpe Seniorrådgiver i PST, Martin Bernsen, med flere forslag hvor alle disse «høyreekstremistene» gjemmer seg for alle «gode mennesker» i PST og i Erna Solbergs antikristne omgangskrets. Løgner spredd i stor skala gjennom frykt er en terror handling i følge terrorloven § 131b. https://www.aftenposten.no/norge/i/3PzP/disse-terrorlovene-har-norge-vedtatt-siden-2001. Terrorlover som gir venstreekstreme Statsinstitusjoner MONOPOL på å terrorisere. Skape frykt i en befolkning for «gutteromsterrorister» = terrorisme.

Nå skal det i enhver norsk familie være spioner og familie angivere om alle «terrorister» som gjemmer seg under stuestolen eller på «gutterommet». Gudbedre, dette er en NØYAKTIG replikasjon av Sovjet og DDR.

Her er mine tips:

 • Statsforvaltere i Møre og Romsdal
 • Høyestrettsadvokater i Ålesund
 • Ved elvebredden på Rena (det vil ha stor retorisk slagkraft)
 • Under steinene på stranda på Jæren
 • De sitter på en fjelltopp på fastlandet med kikkert og ser på Utøya, planlegger neste angrep.
 • De er i Ludvig Nessas «Frie Folkekirke», eller hva den heter.
 • De er Steinerskole elever, fordi Rudolf Steiner var imot vaksiner.
 • Barnevernskuratorer i Kautokeino.
 • Det Mosaiske Trossamfunn i Oslo
 • Sjefer i NATO, angriper med vold og terror uskyldige mennesker over hele verden.
 • Etc. Her er det bare fantasien som setter begrensningene.

PST og Erna Solbergs Nye Norge:

«aller viktigste at noen sender en bekymringsmelding til politiet om vedkommende. Mye radikaliseringen skjer på gutterommet og svært vanskelig for PST å oppdage uten at noen tipser myndighetene om en venn eller et familiemedlem «

PST om høyreekstremisme i dag: – Mye av radikaliseringen skjer på gutterommet
https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2021/07/25/195774405/pst-om-hoyreekstremisme-i-dag-mye-av-radikaliseringen-skjer-pa-gutterommet

Dette er en NØYAKTIG replikasjon av Sovjet og DDR. Jeg mener at de er blitt veldig ekstrem og radikalisert de som arbeider i PST, spør du meg. Sovjetiske bolsjevik jøder industrielt eksterminerte 66 million mennesker med slike «ekstremistlover» mot «rasister» og «antisemitter». Den sistenevnte var andre loven de barbariske jøder Trotsky (Bronstein) og Lenin (Blank) innførte i Sovjet når de tok makten ved COVID-kupp.

Erna Solberg var først ute med disse guttene på gutterommene. For en forraktfull berme som har makten og styrer Norge idag. Det er et samfunn av noen få ‘hellige’, det er et samfunn av bolsjevik jøder, talmudiske jøder og alle deres liberal ekstreme sosialist berme i alle sine avskygninger. Vi andre av den borgerlige konservative fløy (vi blir forraktfullt puttet i båsen «Trumpister») har ikke noen rett til å eksistere lenger, ihvertfall ikke delta i demokratiet og den opinionsdannende samfunnsdiskurs – det må forbeholdes jøder og den røde berme, er min oppfartning av hva de mener. Alle som ikke er enig med deres retorikk, er uønskede samfunnsmedlemmer:

22/7-2021 Gratulerer med dagen. ABB vant; Utøya for politisk utpressing
https://www.riksavisen.no/22-7-2021-gratulerer-med-dagen-abb-vant-utoya-for-politisk-utpressing/

Fordømte uærlige og løgnaktige krapyl. Det er ingen hemmelighet at jeg hater løgnaktighet og uærlighet. Må de brenne i Helvete.

Nye Sovjet – The Great Reset

Ta Sovjet Unionen som eksempel.. ikke en eneste synagoge ble tatt ut av de jødiske bolsjevikene som ble fraktet dit av M/S Kristianiafjord for å utrydde kristendommen i landet i 1917… I vårt land kan de myrde enhver med juridisk standard gjennomslag til å bli untatt straff. Lykkest de, i Statsovertagelsen sin ved å følge det EKSAKT SAMME voldelige tankegods som ABB ?

Har Mossad / Stay Behind rett til å drepe i Norge ?
https://www.riksavisen.no/har-mossad-stay-behind-rett-til-a-drepe-i-norge/

Stay Behind, moderlosjen av B’nai Brith, har operert slik i Norge siden andre verdenskrig. Jens Kristian Hauge og Håkon Lie sa det slik: «Vi skulle Skape det Nye Jerusalem» (for Jødene som vant krigen, og krigseilerne som tapte den).

Stay Behind. Et underbruk av ADL of B’nai Brith International

The Great Reset pledged to the Jews
https://www.riksavisen.no/the-great-reset-pledged-to-the-jews/

Det er mange år siden antiKristne krefter vant over kristne i Norge. Ikke noe nytt fenomen. Nå er de bare iferd med utrenskningene. De har tatt makten, nå skal fiendene deres industrielt ekstermineres, og de planlegger sin lovgivning for det.

Jeg gleder meg til Jesus kommer tilbake, og skal ta det endelige oppgjør med slike korrupte kasus som Erna Solberg, som forøvrig nekter å si «så sant hjelpe meg Gud» i sin innsettelsesed som Statsminister.. en tusen år gammel kristen nasjons tradisjon.. bare så vi vet hvem vi har med å gjøre.

Er det noe jeg overhodet ikke ønsker, så er det korrupte kasus Erna Solberg sin hjelp til noe som helst. Når hun sier «hjelpe», så vil jeg anta at hennes tvangslover ala Sovjetisk style skal bruke helsevesenet til å innlegge de folk som ‘sinnsyk’, som ikke er enig med henne… Denne Satans ormeyngel er ekstrem … Trotsky ( Bronstein ) og Lenin (Blank) «hjalp» på samme måte 66 million kristne «rasister» og «antisemitter» i USSR – de ble industrielt eksterminert, med hjelp av slike antiKristne «hjelpe» lover… Kristne er de første i køen, fordi skikkelig kristne vil aldri finne seg i stor urett i samfunnet.

https://www.regjeringen.no/no/dep/hod/org/styrer-rad-og-utvalg/tidligere-styrer-rad-og-utvalg/tvangslovutvalget/id2504904/

Lyktes de ? Rundt 1938 var der ikke en eneste kristen igjen i live i kristne Russland som hadde blitt jødiske Sovjet på få år. Fordi dette er en sivilisasjonskrig mot Jesus Kristus som menneskehetens konger Konge (Isaiah 9:6) som Kristus var i ett tusen år i Norge, og innsette jøder i stillingen (Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros et al), så er det svært viktig at de hjernevasker populasjonen til å tro som almuen gjør… men fakta blir det aldri.. Alexander I. Solzhenityn oppsummerer – fra boken «The Gulag Archipelago»:

PST gjør ABB til ‘kristen’

Timer etter Utøya skrev jeg en artikkel om hvordan PST og politiet ved Jens Stoltenbergs homoseksuelle venn som er landets politisjef for anledningen, forsøkte å gjøre ABB til en «kristen» ved en falsk Facebook side de påstod var hans hvor han påstod han var kristen… men vår raske reaksjon gjorde at de ble tvunget til å ta den ned — den venstreekstreme berme i den etat som lyver og bedrar for sine bedrag.. PST vil elske å gjøre alt som antiKrister tror og mener, men jeg kan fortelle at både ABB, Manshaus og de fleste av de «hvite» terrorister, er mye mer jøder enn de er hvite «kristne»…

Vi som satt og fulgte med og skrev om begivenhetene den 22/7, vi vet narrativet som skal etableres av @PSTnorge.  Deres oppdrag var og er: Her er den fake engelske Facebook profil til ABB som skulle gjøre den jødiske mest sannsynlig omskjærte til «kristen» og «konservativ»:

Sannheten er at de største farer for det norske demokratiet, Rikets Sikkerhet, det er personer som Jens Stoltenberg, Erna Solberg og Jonas Gahr Støre samt de som arbeider for disse maktmennesker i PST. Ingen må innbille seg de jobber for oss hverken kristne eller andre av borgerne. Maktmenneskene ansetter dem i topp stillingene, de får lønnen og opprykk etter hvor godt de gjør tjeneste for makteliten, ikke for oss.

Som i Sovjet… Canada, Europa – hundrevis av kirker….. kristne er problemet mener den venstre radikale røde berme i PST … når jeg kommer til makten skal de som ikke oppfører seg strengt nøytralt og objektivt i offentlig stilling, som (mis)bruker sine offentlige stillinger til sin personlige politiske aktivisme, de skal straffes , strengt… omtrent like lenge som ABB er straffet for sitt tankegods at de kan være voldelige aktivister for sine tankegods, det er et tankegods PST bermen deler med ABB…

https://thefederalist.com/2021/07/13/anti-christian-hysteria-has-grown-into-church-burning-terror-and-people-might-be-next/

Jeg skrev om Trotsky (Bronstein) sitt sovjetiske CHEKA barn i Norge her ene dagen, som partileder Støre sier han skal opprette.. ABB har endret Norges konstitusjon, på slik måte at bare ateister, venstreekstreme, jøder, muslimer og satans ormeyngel har tale- og uttrykksrett.. det betyr ALLE andre enn den tradisjonelt kristne originalbefolkning…

Slik elsker massestrømsmedia som tjener de samme elite som PST og Erna Solberg det, at norske gutter på gutterommene skal bli. Her er PST sitt drømmesamfunn, PST som med ABB lignende tankegods om hvordan den politisk voldelige aktivisme skal utbres med vold og terror, her er PST sin drøm om hvordan norske gutter skal bli – som de med psykiske maipulasjoner hakker på og terroriserer uskyldige ungutter hver dag, året rundt – den fordømte Satans ormeyngel som leder de etater – de bruker okkulte metoder for hjernevask, fryktbasert ledelse:

Homoer var Sovjets «Hellige»

Hvem har mest nytte av ABB

Hvem fikk fordelen av ABB’s aksjon? Kristne ? Norge? Nordmenn ? Bolsjevikske talmud jøder ?

Som i Sovjet… Canada, Europa – hundrevis av kirker….. kristne er problemet mener den venstre radikale røde berme i PST … Norges svar på bolsjevik CHEKA. Når jeg kommer til makten skal de som ikke oppfører seg strengt nøytralt og objektivt i offentlig stilling, som (mis)bruker sine offentlige stillinger til politisk aktivisme ala ABB – slik som disse i PST, de skal straffes , strengt… omtrent like lenge som ABB er straffet for sitt tankegods aktivisme – mener de at de kan være voldelige aktivister for sine tankegods med loven i hånd, Lenin og Trotsky gjorde det LOVLIG å myrde 66 million «rasister» og «antisemitter», visste dere det?

Opplyser PST om den trussel? Ikke det nei.. PST innbiller seg at de skal skape lov, og ikke bare opprettholde loven. Det at de gjør seg til lovGIVERE til å gjøre og si og som offentlig etat ta side med den venstreradikale berme, er et tankegods PST bermen deler med ABB. PST påstår ABB tar side med høyreekstreme… Gjorde han? Hva slags «fordel» har «høyre-ekstreme» fått av ABB ? Nøyaktig motsatt av hva satanistene i PST påstår.

Hva slags fordel har PST, Jens Stoltenberg (Nato stilling) og Jonas Gahr Støre (partileder med «de helliges» offernarrativ i populasjonsnens bevissthet) fått av ABB aksjonen? De har gjort seg til SuperHelter på kristnes bekostning, kristne har blitt terrrormål og sagt av deres etater som PST å være en terrortrussel – DET er fordelen ABB har skapt for «noen»? De har fått den fordel at vi kristne kjenner ikke vårt land igjen, det har blitt en ny talmudisk nasjon… Kristus er borte vekk, som vår Protestantiske kristendom ble rensket utav Grunnloven i 2012, slik skal de renske vårt land for oss kristne… tvil ikke.. PST fører og leder an i den krigen, hver dag hamres det løs på deres narrativ for å etablere det i folks bevissthet…

BEVISET: Her er hvordan PST har blitt radikalisert, lagt bort sin objektivitet og nøytralitet som statsinstitusjon – alle vi andre er statsinstitusjonen dermed MOT – vi er deres fiender (selv om det er dem som i utgangspunktet under det kristne rettsystem hadde plikt til å forholde seg nøytral, nå er vår nasjon blitt jødisk og tar side, ala Sovjet):

Hva vil PST (nyeCHEKA) gjøre med at jeg sier det at de deler mye mer politisk aktivistiske tankegods med ABB enn noen kristne hvite nordmenn; Skal de arrestere meg for å si det? Myrde meg ? Vil ikke forundre meg at de deler ABB tankegods om slik politisk ensporet aktivisme de mener de har rett til… ABB mente hans aktivisme skulle ta kontroll over Staten, det sammme mener Jens Stoltenberg, Erna Solbergs og Jonas Gahr Støre sitt nyeCHEKA aka PST, at DERES meningsdiktatur skal ta kontroll over Staten..

Hva er egentlig forskjellen på dem og ABB som en fare for den norske demokratiet og Rikets Sikkerhet? Ikke vet jeg…

Nasjonens fall fra Nåden

Det er enkelt demonstrert hvordan og hvor enkelt maktpersoner – nettverk for urett, korrupsjon og Djevelskap kan gå frem, hvor lett de kan knuse småfolks rettigheter når de opptrer i flokk, uten at gode kristne mennesker ofrer seg i en sak for å vise det. I Colloseum satt kristne på kne og ba mens løvene spiste seg, for å få slutt på urett og barbari… med klappende makthavere. I Norge idag pågrunn av virksomheten til PST skremmer gode folk til å «tåle og tie» all urett, sitter ‘kristne’ i KrF og «kristne» journalister i Vårt Land og Dagen på første benk og koser seg sammen med makthaverne, mens løvene (ala Erna Solberg) ‘spiser’ menneskene så mye de vil, er min påstand;

For gjennomført onde mennesker med makt kan ty til personifisert ondskap og offisiell korsfesting og tyveri fremdeles. Menneskenaturen har ikke endret seg en eneste tøddel på 2000 år. Faktisk har noen beskyldt meg for å være ‘sinnsyk’, for å være så frekk at jeg påpeker at noen av disse tilhørende makteliten er korrupt.. De må gjerne mene at vi ‘sinnsyke’ ikke har rett til å påpeke korrupsjon, sier jeg da – men det er altså prisen en må betale for å si at noen maktpersoner er korrupt eller i beste fall handler galt i uvitenhet – vi ser hvilken midler de tyr til for å redde sitt eget skinn, for å komme seg utav pinlige episoder for dem selv, fordi de ikke har personlige integriteter eller personlige gode egenskaper nok til å si «Vi beklager, vi har gjort en feil, den skal øyeblikkelig bli rettet på». Maktpersoner er slik skrudd sammen psykologisk at akkurat dette er vanskelig for dem.

I vår tid skal vi se hvordan samfunnet og verden blir når løgnen og manipulasjonene fra slike gjentagne ganger bevisst uhederlige som satanister har overtatt for sannheten og redeligheten som samfunnets lim, selv langt inn i de som skal antas har en ‘kristen’ sjel, forbundet med rettvisthet.

Tusen års kristendom for Norge er over for en tid.

Norway; One Thousand Years under Christs Reign

Jødene har tatt makten.

The Great Reset pledged to the Jews

Satan og satanistene er løs.

Satan is set loose on the World

PST MÅ gjøre som deres makthavere sier. De har vel ingen annen mulighet. Men det personlige ansvaret, det forblir hos den person som personlig er utøver for urett og faenskap. I siste instans skal Gud være dommer og bøddel. Det er bra. Da blir det skikkelig gjort.

Gud vil dømme Rettferdig. Alt urett, all djevelskap, all smerte, sorg og tyranni vi skal ta som har sverget troskap til GUD, ikke Satan som Erna Solberg, det skal bli bra, «våre tårer skal tørkes av våre kinn» (Revelation 21:4) er løftet jeg tror klippefast på. Gud vet om min lidelse jeg gjennomlever av å se mine forfedres nasjon knust i biter – syndens og ondskapens vei, for dette samfunnets fall til å komme under forbannelsen, på grunn av feil folk i ledelsen.

Det lille jeg kan gjøre for å hjelpe å redde ruinene som Jødene ved makten etterlater oss, det gjør jeg. Ingenting annet jeg kan bidra med enn å bruke de talenter Gud i sin visdom gav meg og forberedte meg til, til å gjøre hva jeg gjør. Også jeg, personlig, er bare en leirkrukke i ‘Pottemakerens Hånd’, og kan vanskelig gjøre annet enn en er skapt til å gjøre; Guds Vilje, slik som satanister som ABB og PST ansatte er oppsatt av Satan å gjøre. Vi må se til Bibelen for å finne den Smale Vei, ikke til PST’s overordentlige brede vei.

I Norge hadde vi en gang gode Bygningsmenn «Vil Gud ikkje vera bygningsmann, me fåfengt på huset byggja«. Det fantes engang KRISTNE Byggere også… de laget Grunnloven av 1814 også… som laget FORBUD mot jøder og jesuitter i vårt land.. Bibelen sier at BYGGERNE forlot sin første kjærlighet (Revelation 2:4); Jesus Kristus.. De ble antiKristne Jødisk Light aka Sionisme, som resten av populasjonen, tror de at Satanister (Rev. 2.9 & 3.9) er ‘guds’ Utvalgte Folk, når i virkeligheten disse ‘selvutvalgte’ folks ‘gud’ er Satan.

Gud er vårt HÅP. Jesus er vår KLIPPE, vi bygget vårt nasjonale hus på i 1000 år, GRUNNSTEINEN som Byggerne forlot (1 Peter 2:7, Acts 4:11, Isaiah 28:16, Psalm 118:22). Vi har ikke noe håp om «Folkedomstoler» eller «Folkekongresser», ala Kina – de aller fleste folk er hardcore satanister. GUD må gripe inn, eller det er over for sivilisasjonen.

Vi må bare tåle dette, men vi lever i forventningsfull forventning; Når Gud, når vil du hevne ditt folk (Leviticus 19:18, Deuteronomy 32:35, Proverbs 20:22, Romans 12:19), de som har det RIKTIGE blodet på dørkarmen ?

«And I saw the dead, great and small, standing before the throne, and books were opened. Then another book was opened, which is the book of life. And the dead were judged by what was written in the books, according to what they had done – Revelation 20:12 –>> Revelation 21:4

Johnny Cash – God’s Gonna Cut You Down

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring